Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer

Szejkiszejkicsg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, liczę na waszą pomoc.

To zaczęło się tak. Grałem sobie w cs az nagle tauron (dostawca pradu) mial jakas awarie, no i po godzinie znow mam prad, wlaczam komputer a on sie nie wlacza.

no i tak bylo do dzisiaj (ok 12 dni juz komputera nie ma) Dzisiaj proboje wlaczyc, no i guzik sie swieci, slychac wlaczanie sie komputera, no ale tak dziwnie harczy, tak jakby cos przeskakiwalo, i po gdzies ok 10 sek komputer sie wylacza, tak bylo 3 razy. teraz znow sie nie wlacza.

pomocy. xD

Opublikowano

Idź po prostu do jakiegoś miejskiego serwisu komputerowego i niech ci zdiagnozują problem. Nikt ci w internecie nie pomoże, bo nie widzi tego PC na żywo.

Jak coś się zjebało z ich winy to będziesz się domagał odszkodowania i tyle. Na pewno nawet w jakiś umowach jest jakiś paragraf o tym.

Opublikowano

Mam 2 komputer, (z pentium 4 wiec troszke lipa) i ten dzialajacy zasilacz przelozylem do 2 i tez nie dziala.

Pisze wam, ze 1 godzine temu probowalem uruchomic go i sie wlaczyl na 5 sek ale, pozniej znow wlaczylem, i zas sie wylaczyl, no i na koniec wlaczyl sie na ok 1 minute, tak jak mowilem z ciezarem, bo dosc glosno cos przeskakiwalo, no i po minucie znow sie wylaczyl, myslalem ze to wina kurzu no ale wszystko jest wytarte

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...