Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kasa za zarejestrowanie numeru u operatora

hooligan333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zarejestrowałem mój zastępczy telefon {to znaczy kartę w nim} u mojego operatora, no i mam 500 złoty i 50GB do wykorzystania, no i mogę dzwonic pisać sms itd, ale pytanie jest takie, czy mógłbym wysłać sms, aby kupić np gdzieś vipa, na takim jednym serwerze itd... czy zadziała to z sms co kupują jakąś usługę na serwerach typu vip itd

Opublikowano

Kwestia jak te 500zł wygląda. Jeżeli po uruchomieniu kodu, który pokazuje Ci, że stan konta wynosi te przykładowe 500zł to bez problemu możesz zakupić konto VIP w serwisie o którym myślisz.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Musisz przeczytać regulamin, ja jestem w playu i też dostałem 500zł, ale mam tylko miesiąc na wykorzystanie, no i oczywiście wyłącznie na zwykłe rozmowy i smsy :/

j

Opublikowano

Gdyby to 500 złotych można było gdzieś wykorzystać, to każdy kupiłby sobie po 50 starterów.

To jest oczywiste, że te pieniądze można wykorzystać jedynie na rozmowy i smsy.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Te 500 zł na smsy i rozmowy na żadne smy do metka xDDDDDDDDDDDDD cHYBA MATKA CI ZAREJESTROWAŁA NUMR BO MUSISZ MIEĆ 18 LAT JANUSZU Xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

Te 500 zł na smsy i rozmowy na żadne smy do metka xDDDDDDDDDDDDD cHYBA MATKA CI ZAREJESTROWAŁA NUMR BO MUSISZ MIEĆ 18 LAT JANUSZU Xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Nie mam ukończonych 18 lat, a właśnie wróciłem z salonu z zarejestrowanym numerem ;)

Jeśli to oferta z Plusa to nie można, sam sprawdzałem xD

Opublikowano

Nie mam ukończonych 18 lat, a właśnie wróciłem z salonu z zarejestrowanym numerem ;)

Bo byłeś tam z matką xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Jak ma mamę, to nawet jeśli, nie widzę w tym nic złego. Skąd Ty żeś się urwał chłopie? Stuknęła Ci pewnie osiemnastka kilka dni temu i zgrywasz dorosłego. Puknij się w łeb.

Ten bonus jest tylko na zwykłe SMS-y i rozmowy.

5465845486.png

Opublikowano

Ja mam 2 lata w play numer bez umowy i dostałem 100 gb i konto ważne na rok bo to jest karta do neta. Ogólnie pomimo tego że plus daje ileś tam to wolę play bo mniej zdzierają za neta i mają fajne pakiety internetowe (45 zł i 100 gb internetu przez miesiąc a po wyczerpaniu 100gb transfer lekko spada i już tylko yt itp pozostaje)

Opublikowano

Ale Ty wiesz, że można zarejestrować na siebie od 13 lat? xdd

349241432911096669131.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...