Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2fish by Erpel Angelbot 2.6

xProEloElo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko ja sciagam mam tego moda wrzucam all pliki do folderu ale wyskakuje blad konfiguracii?? oco chodzi??????

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Kwadracik do zaznaczania po lewej to otwieranie a po prawej wyrzucanie wink.gif jak pomogłem to dajcie mi + biggrin.gif

powiedz co znaczy to drzewko to dam + i 5* wink.gif

Opublikowano

@@ UWAGA !!! ZNALAZŁEM ROZWIĄZANIE DLACZEGO WAM NIE DZIAŁA!!!

Otóz po odpaleniu miałęm błąd... Ale tak:

M2Fish 2.6 (PPM) -> Właściwości -> Urochom zgodnie z Windows XP

M2Fish 2.6 (PPM) -> Właściwości -> Urochom jako Admin.

­

Opublikowano

@Topic ten fish bot działa mam go na 4 kompach win xp ,win vista i win se7en i wszystko pięknie chodzi.

@Kapiszon Tak działa na HackShield'u

@nieno123 pewnie nie stoisz obok wody

@BackTime www.metin2mod.tk tam wybierasz download i wybierasz metin2modpl Dajcie + jeżeli możecie a jak nie to nic nie dawajcie.

652601399840421198520.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Esagie Też tak kiedyś miałem ale już wszystko normalnie najlepiej idz tam gdzie jest glęboka woda i ci się nie będzie obrac.ał :>.

@Joaquin Phoenix To prawie to samo ci xAngelbot ale tu masz lepszy wygląd i widac obrazki np.małzy a na xAngelBocie nie :(

Opublikowano

Plik ma chyba trojana ;p

A niby jakiego trojana śa komentarze pozytywne że działa ,a ty tu o trojanie gadasz?. Weż sciągnij i przez antywirusa przeskanuj i zobaczysz plik jest czysty tylko teraz ten virustotal pokazuje w większości plików trojany...

Opublikowano

Może ktoś podać czasy wyciągania wędki na danych poziomach ?

<div align="center"><!--fonto:Times New Roman--><span style="font-family:Times New Roman"><!--/fonto--><!--sizeo:5--><span style="font-size:18pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#00BFFF--><span style="color:#00BFFF"><!--/coloro-->Tak sobie gram :p<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--fontc--></span><!--/fontc-->

<!--fonto:Franklin Gothic Medium--><span style="font-family:Franklin Gothic Medium"><!--/fonto--><!--sizeo:5--><span style="font-size:18pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#00FF00--><span style="color:#00FF00"><!--/coloro-->BelenuS-best PL PRIV Server <!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--fontc--></span><!--/fontc--></div>

Opublikowano

Może ktoś podać czasy wyciągania wędki na danych poziomach ?

Tu masz :

Click

Nie dawać + xProEloElo Tylko mnie to ja ^^

@Lether Tak jak powiedział Esagie nie można łowić w morzu :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...