Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile kosztuje zrobienie serwera TS3 od 0?

Etaku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie ile kosztuje zrobienie TS3 od 0? Czyli pokoje, rangi, obrazki, bot muzyczny itd? Dodam, ze wszystko na VPS. Jezeli ktos zna sie na tej rzeczy i zainteresowany jest wpln w Mintshost.pl to moge za robote podeslac do 100 wpln.

Opublikowano

Witaj Etaku,

Moje pierwsze, zasadnicze pytanie, czy posiadasz już VPS'a? Czy może chcesz go dopiero kupić? Ja na Twoim miejscu kupiłbym jakiegoś dobrego VPS'a za tą 100-wkę. Tutaj, na mpc w dziale Teamspeak znajdziesz wielu techników, którzy mogliby zrobić wszystko za Ciebie, a na dodatek jeszcze za darmo. Stworzenie kanałów to nie problem, z rangami to już trochę więcej roboty, ale od czego są Ci właśnie technicy. Boty muzyczne możesz postawić u siebie na VPS również za darmo( Polecam sinusbota). Raczej nie bierz osób, które będą chciały brać od Ciebie tyle kasy, bo to w świecie dla Ciebie jest nieopłacalne. To chyba na tyle, jeśli coś mi się przypomni, to dopiszę.

Opublikowano

Czesc,

Chodzi o to, ze kupilbym najtanszego VPS w mintshost.pl pod zrobienie serwera TS3 i po zrobieniu pliki zawsze moge przeniesc na swoja maszyne dedykowana, bo raczej nie podam dostepu do niej z powodu posiadania waznych plikow. A co do 100 wpln to za dobra pomoc jestem w stanie dac - w koncu zrobienie serwera od 0 troche czasu zajmuje, a ja zbytnio nie mam czasu na zabawe z ts3.

Opublikowano

jak bys chciał to moge ci udostępnić vpsa bo mam wolnego na którym nic nie mam i nic nie robie na nim jak bys chcial to pw

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@Etaku Napisz do: @Borygard pomoze Ci za darmo.

Nie musisz kupowac vps'a, Ts'a (rangi, kanaly) mozna zrobic np. na hamachi (za darmo) a potem przezucic dedyka.

P.S. Jakbym mial czas, to bym Ci z checia pomogl, ale niestety ://

Po co mu hamachi, skoro można normalnie postawić serwer na localhost.

Jeżeli @Borygard oferuje swoją pomoc za darmo, to chyba warto skorzystać niż przepłacać.

Opublikowano

@Etaku Napisz do: @Borygard pomoze Ci za darmo.

Nie musisz kupowac vps'a, Ts'a (rangi, kanaly) mozna zrobic np. na hamachi (za darmo) a potem przezucic dedyka.

P.S. Jakbym mial czas, to bym Ci z checia pomogl, ale niestety ://

Po co mu hamachi, skoro można normalnie postawić serwer na localhost.

Jeżeli @Borygard oferuje swoją pomoc za darmo, to chyba warto skorzystać niż przepłacać.

Podalem przyklad.

@Etaku Jezeli masz brac z minthost, to lepiej wez najtanszego vps'a z blazingfast.io :)

Opublikowano

Przepraszam a brak odezwu z mojej strony. Jutro sie skontaktuje (zrobilbym to wczesniej, ale PW mpc na wersji mobilnej nie dziala (wyrzuca error)).

Opublikowano

Wiem, że lekki odkop ale tylko nie blazingfast! Myslalem ze jest dobry, a jest do dupy! Polecam hosteam.pl - chyba najlepszy wybor jak na ten czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...