Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie respi mi pokemonów

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki dziwny problem (może prostu źle coś robię)

No to tak, gdy kładę na siebie te przynętę co jest na 25minut, nie pojawiają się przy mnie żadne pokemony(czy to siedzę czy się ruszam)

A gdy ktoś stawia tego Lura na pokestopie(chyba dobrze pisze xD) nic kompletnie się nie pojawia obok mnie(znaczy nie wyświetla obok tego stopa), siedziałem ostatnio ze znajomymi w parku gdzie siedzieliśmy w środku 4 pokestopów i każdy miał lura i nic kompletnie nie wyświetlało się na moim telefonie...

i takie pytanie czy ja coś źle robie czy to jakiś błąd ?

Telefon: Sony Xperia Z2

@Edit.

Z góry przepraszam za złe nazwanie tematu xD

Opublikowano

No to tak, gdy kładę na siebie te przynętę co jest na 25minut, nie pojawiają się przy mnie żadne pokemony(czy to siedzę czy się ruszam)

A gdy ktoś stawia tego Lura na pokestopie(chyba dobrze pisze xD) nic kompletnie się nie pojawia obok mnie(znaczy nie wyświetla obok tego stopa), siedziałem ostatnio ze znajomymi w parku gdzie siedzieliśmy w środku 4 pokestopów i każdy miał lura i nic kompletnie nie wyświetlało się na moim telefonie...

@Edit.

A GPS dobrze skonfigurowany? Chociaż to nie może być główna przyczyna, bo byś o tym wspomniał, że jakieś błędy są ale popróbować możesz.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@Edit.

A GPS dobrze skonfigurowany? Chociaż to nie może być główna przyczyna, bo byś o tym wspomniał, że jakieś błędy są ale popróbować możesz.

GPS mam nastawiony na najdokładniejszy, transfer również mam bardzo dobry, zasięg również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...