Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje plików serwerowych do skinów,żetonów,rangi

BlackAngelGTA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie kumam za bardzo o co Ci dokładnie chodzi, jak coś to mnie popraw.

Gdzie chciałbyś stworzyć serwer, u siebie na kompie, vps, dedyku czy np. na takiej Pukawce?

Pliki serwerowe hmmm, chyba chodzi o pluginy. Skiny - to że wybierasz sobie z menu jakiego chcesz mieć skina ? Valve banuje takie serwery jak ktoś zgłosi a np. Pukawka z miejsca blokuje taki serwer z tym pluginem i trzeba go usuwać. Żetony - naprawdę, nie wiem o co chodzi xD. Rangi - za kille dostajesz punkty i tworzy się ranking na serwerze? Jeśli tak to gameMe albo rankMe.

Opublikowano

Nie kumam za bardzo o co Ci dokładnie chodzi, jak coś to mnie popraw.

Gdzie chciałbyś stworzyć serwer, u siebie na kompie, vps, dedyku czy np. na takiej Pukawce?

Pliki serwerowe hmmm, chyba chodzi o pluginy. Skiny - to że wybierasz sobie z menu jakiego chcesz mieć skina ? Valve banuje takie serwery jak ktoś zgłosi a np. Pukawka z miejsca blokuje taki serwer z tym pluginem i trzeba go usuwać. Żetony - naprawdę, nie wiem o co chodzi xD. Rangi - za kille dostajesz punkty i tworzy się ranking na serwerze? Jeśli tak to gameMe albo rankMe.

Chodzi mi o te skiny a żetony to  już nie ważne a rangi to jak na mm czyli silver gold itp pukawka nie znalazlbym inny hosting. To że valve blokuje to mnie nie obchodzi wiele jest serverów z skinami ja chciałbym własnego stworzyć. I tak o te pluginy.

Opublikowano

@up xdd Może i tak ale niech próbuje, może się czegoś przydatnego nauczy :D

@topic

Dobry jest jeszcze 1shot1kill, nie wiem jak tam z blokadą na takie typu pluginy.

Plugin do skinów: 

https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=207825

Na plugin do rang się nie natknąłem, ale jak napisałem wyżej rankMe i gameMe. Można dodać kilka linijek kodu do nich  - np. masz ileś tam tych pkt. to robisz przedział i jeśli mieści się ktoś w przedziale to wpisują !ranga i wyświetla się załóżmy Gold 2. Naucz się jak to zrobić, poproś kogoś albo poszukaj podobnego pluginu, może już taki jest. Łatwiej by było to zrobić na stronie, te dwa pluginy mają gotowe strony www z rankingiem więc tam po prostu do tabelki dodać wyświetlanie rangi z tymi przedziałami.

Jeszcze co to tego skin choosera, jeśli rozkręcisz serwer w końcu znajdzie się ktoś kto go zgłosi za nie dozwolone modyfikacje. Nie wiem dokładnie co wtedy, trochę się zmieniło, albo blokują twoje tokeny albo IP  (nie jestem pewien tego).

Opublikowano

@up xdd Może i tak ale niech próbuje, może się czegoś przydatnego nauczy :D

@topic

Dobry jest jeszcze 1shot1kill, nie wiem jak tam z blokadą na takie typu pluginy.

Plugin do skinów: 

https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=207825

Na plugin do rang się nie natknąłem, ale jak napisałem wyżej rankMe i gameMe. Można dodać kilka linijek kodu do nich  - np. masz ileś tam tych pkt. to robisz przedział i jeśli mieści się ktoś w przedziale to wpisują !ranga i wyświetla się załóżmy Gold 2. Naucz się jak to zrobić, poproś kogoś albo poszukaj podobnego pluginu, może już taki jest. Łatwiej by było to zrobić na stronie, te dwa pluginy mają gotowe strony www z rankingiem więc tam po prostu do tabelki dodać wyświetlanie rangi z tymi przedziałami.

Jeszcze co to tego skin choosera, jeśli rozkręcisz serwer w końcu znajdzie się ktoś kto go zgłosi za nie dozwolone modyfikacje. Nie wiem dokładnie co wtedy, trochę się zmieniło, albo blokują twoje tokeny albo IP  (nie jestem pewien tego).

Dzięki po próbuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...