Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To nie dla mnie?

tigerbonzo321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam problem gram od wota ( a raczej staram się bo nie umiem ) wota mam od bardzo dawna od czasu do czasu pyknę se bitewkę i szczerze powiem że nie idzie mi żadnym czołgiem. Pobralem common testa wota i po testowałem czołgi i dupa 

e100 nie dla mnie 100 zarobku brak dmg

is-7  zero zarobku

Godzilla 0 dmg  0 zarobku

IS-4 nic nie umiem  0 zarobku

obj 140  padam w sekunde  0 zarobku

AMX 50 B padam 0 zarobku 

Tvp ( 10 tier ) padam i 0 zarobku

Czy jestem po prostu los nie chce zebym w to grał czy co ? żadnymi nie idzie mi medami ( oprócz 121 czasem coś dobrze pójdzie )

Cięzkie to testowałem  is-4  is -7  e100 maus AMX 50 b  FV ( angielski 10 tier ) Type 5 Heavy

Medy amx 50 b   bat chatilion    t-62 a / obj 140 / obj 430    Angielski tez nie idzie mi    121 czasem cos wejdzie ale to tam raz po raz   

Niszczyciele Jadzia ( niemiecki cięzki 10 tier ) , Godzilla

Artyleria nie gram

i to tyle moze nie ktorych nie pamietam jeszcze

czyli to znaczy ze nie mam w ta gre grac czy co bo ja nie mam tej gry miesiaca czy 2 posiadam ja 4 lata i co ? nic  nie mam zadnej 10

a z premek to mam e-25 i tez gówno nie wchodzi a wiem jak nim sie gra pisałem z paroma dobrymi graczami z pro ligi

Opublikowano

Grać nie umiesz po prostu, to że masz 4 lata grę na dysku to nie znaczy, że powinieneś sam z siebie grać jak Pro elo kox jak zagrasz 1 bitewkę na miesiąc, daj sobie spokój jak grasz raz na miesiąc i płaczesz, że na teście nic nie robisz dychami tu trzeba ćwiczyć i grać od 1 do 10 tieru powoli i coś z tego wyciągać(wnioski?). I pisz ściślej i wyraźniej bo c**j wie co to za tabelki i po co.  "...wiem jak nim sie gra pisałem z paroma dobrymi graczami z pro ligi"- z tym rozjebałeś system.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie gram 1 bitwy na 1 miesac  gram i nic mi nie idzie próbuje a i tak zarobki małe

pisałem z paroma coś do tego ?

No ja też bym ci chciał pomóc ale za chu...ja nie rozumiem po jakiemu ty piszesz. :(

Dziwi mnie tylko że ty na 10 tierach chcesz zarabiać.... hehe... dobre, tam z premką przy dobrej bitwie to tylko czasem da się trochę zarobić. Po 4 latach jeszcze tego nie zrozumiałeś że 10 nie sa do zarabiania?

Ja grając bez premki Objectem 907 przy demage >4,5k, bitwa wygran, przeżyłem na ogryzku wyszedłem kilkanaście tys. na minus (bez premki i bez użycia ammo premium) - celowo tak w WOT jest by kupować premke wtedy lekko na plus bym wyszedł.

Do zarabiania to masz czołgi premium, a z podstawowych to 5-6 tiery i kilka 7.

Jak chcesz łatwo wygrywać i zarabiać to zagraj w Armoured Warfare w trybie PvE przeciw botom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...