Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Ekipy/Sponsora

Trovst_eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od jakiegoś czasu prowadzę serwer TeamSpeak, który posiada swoją dosyć długą historię, gdyż jestem jego trzecim właścicielem. 

Ostatnio mój znajomy zrezygnował z prowadzenia serwera z przyczyny prywatnej. W chwili obecnej można powiedzieć, że serwer leży w ruinie, gdyż ja pracuję od 8 do 17, a administracja zaczyna odchodzić, po prostu... nic się tu już nie dzieje. Mamy projekt do zrealizowania, zakupione boty, zainstalowane boty muzyczne, jednak ciężko jest nam ostatnio z organizacją. No mniejsza, resztę rzeczy mogę przedstawić podczas rozmowy na serwerze :)

Aktualnie została przeze mnie wyznaczona osoba, która pod moją nieobecność może pełnić funkcję Właściciela ( nick: Elit ). Ja w imieniu serwerowni i na jego prośbę piszę ten post tu na forum.

Więc przejdźmy do rzeczy.. Do realizacji naszego projektu potrzebujemy Ekipy składającej się z Administratora i ludzi mu podległych, którzy są wstanie poświęcić swój cenny czas na rozwijanie i realizację projektu :) Oferujemy stabilny serwer postawiony na Hosteam. Mamy swojego Technika, jednak gdyby ktoś w ekipie miał to zawszę chętnie przyjmiemy, grafik też się przyda :)

Niestety tutaj zaczyna się też kolejny problem, gdyż ja jestem w stanie przeznaczać miesięcznie jedynie 40zł na serwer i tu przydałby się nam Sponsor, który oczywiście dostanie pełny dostęp do VPS, którego będzie opłacał i uprawnienia dogadane z nami na TSie. Wszystko ogółem jest do negocjacji, zapraszam na PW, bądź GG: 52502703, bądź zapraszam na TS: TS-24H.PL . Mój nick to FastRed, ewentualnie można pisać do Administracji, że potrzebny jest pilny kontakt do mnie.

Aktualnie oferujemy:

- Licencje 512 slotów non profit 

- Stabilny serwer chodzący od ostatniego restartu 39 dni.

- Łatwy i szybki kontakt, po dogadaniu nawet telefoniczny.  GG: 52502703

- Boty muzczynę oraz mboty ( autokanały i takie tam )

Pozdrawiam,

Trovst

Opublikowano

Polecam serwer.

+ Na serwerze przesiaduje dosyć dużo użytkowników.

+ Grafika na poziomie.

+ Ogarnięta administracja.

+ Wygląd serwera.

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przykro mi, ja samemu musiałem zrezygnować z projektu, powodu były prywatne.  Więc zgłaszam go do zamknięcia.. Teraz tworzę nowy projekt, graficy mile widziani, wszelkie informacje na PW na mpc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...