Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ta gra jest dla mnie?

kacper4242

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć akurat zastanawiam się nad wyborem gier no bo wiecie szukam czegoś co nie będzie mi zamulać mojego lapka i tak się zastanawiam czy metin to gra dla mnie? wiecie interesuje się samochodami minecraft no grałem w drakensanga dużo ale gdy oglądałem i zobaczyłem to troche mi się aż tak nie spodobał metin2 mega słaba grafika ale nie wiem czy to gra dla mnie teraz kolejna gra leuge of legends dobra powiem LOL bo nie umiem tego napisać moi koledzy niektórzy grają  w lola ale boję się oto samo czyli że się uzależnię od tej gry że na darmo zainstaluje że nie poradze sobię i z głupieje dlatego proszę was o pomoc co wybrać dla mnie w moim typie ???

Pomocnik
Opublikowano

jak interesujesz sie minecraft to graj w minecraft bo to super gra

i kurcze nie boj sie ze sie uzaleznisz od legue of legend bo jak bedziesz za dlugo siedzial przy kompie to mama ci odetnie neta i da kare

chyba ze sie boisz kary to mozesz nie grac w lola ale nie graj w metina bo to juz stara gra i slaba grafika ;/

chyba ze na forumowym serwerze antaris tam sie super gra bo to nowa jakosc metin

Opublikowano

jak interesujesz sie minecraft to graj w minecraft bo to super gra

i kurcze nie boj sie ze sie uzaleznisz od legue of legend bo jak bedziesz za dlugo siedzial przy kompie to mama ci odetnie neta i da kare

chyba ze sie boisz kary to mozesz nie grac w lola ale nie graj w metina bo to juz stara gra i slaba grafika ;/

chyba ze na forumowym serwerze antaris tam sie super gra bo to nowa jakosc metin

ale mi chodzi oto żeby mi sie pobodało w moim typie że na darmo ściągnełem a co do mojej mamy to taka wogule nie jest żeby tylko mi nie lagowało to którą grę polecasz?

Opublikowano

Bywalec MPC

Ja polecam. Back To School! Świetna zabawa :) I nie martw się wymaganiami. Trochę samozaparcia i dasz radę :3 Gra na pozór darmowa, więc spokojnie ;)

JA NIECHCĘ ŻADNEJ BACK TO SCHOOL JA SIĘ PYTAŁEM CZY WYBRAĆ METIN2 CZY LOLA?

Opublikowano

Nie graj w gry MMORPG ani MOBA bo bardzo łatwo się uzależnić + nic nie zyskujesz poprzez granie w owe gry. Jedyną typu grą ,którą mogę ci polecić jest WoW bo przynajmniej jest tam dobra fabuła i podszkolisz angielski. Na prywatnych serwerach zagrasz za free i pójdzie ci nawet na starym lapku

Opublikowano

to co wybrać metin2 czy lola?

ja bym na twoim miejscu wybrał naukę, powoli zbliżamy się do września no i wiesz... szkoła - przydałoby się podgonić rówieśników :O :O

Opublikowano

dla Ciebie zdecydowanie polecam gry.pl

Wyspagier.pl też nawet spoko.

Nie graj w metina bo szybko skończy ci się kieszonkowe na Smocze Monety, a w LOLu jeszcze szybciej na Riot Pointsy. Ogólnie nie warto grać, Minecraft górą.

harley.png

Opublikowano

Wybierz lola. Moim zdaniem mniej uzależni jak przegrasz kilka gier pod rząd,czy wbijanie lvl'a będzie nudne.Do tego koledzy chętnie ci pomogą w tej grze.

Opublikowano

Metin, to już stara giera. No ale można w nią jeszcze grać i mieć 4fun. League Of Legends też spoko giera, ale uważaj na dział tej gry tutaj na forumku ;)

Jeżeli wybierzesz metina, to tylko nie idź w stronę serwerów Easy, bo to najgorsze z najgorszych co powstało. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

to co wybrać metin2 czy lola?

ja bym na twoim miejscu wybrał naukę, powoli zbliżamy się do września no i wiesz... szkoła - przydałoby się podgonić rówieśników :O :O

wakacje jeszcze są

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Jak u Ciebie ciężko z jezykiem polskim to co dopiero z angielskim.. Nie graj w lola bo jest wystarczajaco nowych w Twoim wieku co nie ogarniaja tej gry.. Niby nie jest trudna, wystarczy troche logicznego myślenia ale jednak mozna spotkac wielu co sa w platynie+ i nie maja prawie pojecia o grze :|. Polecam Ci grać w tego minecrafta póki sie jeszcze rozwija jako tako :), metin to tylko uzależnienie.

4521609.png

Opublikowano

Co kto lubi. Metin to klasyk dla ludzi z jajami, szczególnie global. Dla mnie global ma lepszy support od LoL-a. Miałem okazję to parę razy przetestować i support metina wykazał dużo większe zainteresowanie moją osobą niż opiekuni Ligi. Jak to ktoś powiedział "Metin2, to nie chodzi o to, czy będziesz leżał cały czas na ziemi, tu chodzi o to, że mu nie zejdziesz ze spota nawet przez 10 godzin jeśli masz czas" :p 

Opublikowano

Co kto lubi. Metin to klasyk dla ludzi z jajami, szczególnie global. Dla mnie global ma lepszy support od LoL-a. Miałem okazję to parę razy przetestować i support metina wykazał dużo większe zainteresowanie moją osobą niż opiekuni Ligi. Jak to ktoś powiedział "Metin2, to nie chodzi o to, czy będziesz leżał cały czas na ziemi, tu chodzi o to, że mu nie zejdziesz ze spota nawet przez 10 godzin jeśli masz czas" :p 

Takie powiedzenia były popularne kiedyś za czasów gdy ludzi było więcej niż gdzie kol wiek i na jakiej kol wiek grze :]. Teraz Ci co grają jeszcze w metina nie mają takiej mentalności jak starsi gracze metina, lepiej pograć na serwerze easy, polatać w eq które dostaje się prawie za darmo i powalczyć z innymi :|. Co do supportu masz rację, ale wynika to tylko z tego że różnica miedzy ilością graczy metina a lola jest prze kolosalna :). Lol ma więcej botów w support'cie ze względu na fale zgłoszeń :), dużo jest nie jasnych oraz niepełnych. :|

4521609.png

Opublikowano

Na Twoim miejscu wybrałbym zdecydowanie metina, wciąga, montonny troche, ale ze znajomymi super sie gra, oczywiscie jak chcesz juz grac w tą gre to nie na polskiej scenie, wszystko pod kase i upadają standardowo po miesiącu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...