Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bot do transferowania

Aluminiowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale on transferuje wszystkie czy nie ?Bo ja chce żeby mi ztransferował tak z 200 a reszte zostawił :P

Wystarczy przeczytać opis:

"KeepMinCp": 1000, - minimalne CP, aby pokemon nie został ztransferowany, (nie dotyczy duplikatów)
  "KeepMinDuplicatePokemon": 2, - Minimalna liczba duplikatów (zostawia tylko x najsilniejsze pokemony),
  "KeepMinIvPercentage": 85.0, - Minimalne x% IV, aby pokemon nie został ztransferowany, (nie dotyczy duplikatów)
  "KeepPokemonsThatCanEvolve": false, - Nie transferuje pokemonów, które mogą ewoluować, zalecam FALSE (te słabe pokemony co bot zbiera, to on zanim je wyrzuci to i tak da ewolucje dlatego FALSE)
  "TransferDuplicatePokemon": true, - Transferucje duplicaty (zostawi ich taką liczbę, jaka ustalono w "KeepMinDuplicatePokemon"

Opublikowano

ale on transferuje wszystkie czy nie ?Bo ja chce żeby mi ztransferował tak z 200 a reszte zostawił :P

Wystarczy przeczytać opis:

"KeepMinCp": 1000, - minimalne CP, aby pokemon nie został ztransferowany, (nie dotyczy duplikatów)
  "KeepMinDuplicatePokemon": 2, - Minimalna liczba duplikatów (zostawia tylko x najsilniejsze pokemony),
  "KeepMinIvPercentage": 85.0, - Minimalne x% IV, aby pokemon nie został ztransferowany, (nie dotyczy duplikatów)
  "KeepPokemonsThatCanEvolve": false, - Nie transferuje pokemonów, które mogą ewoluować, zalecam FALSE (te słabe pokemony co bot zbiera, to on zanim je wyrzuci to i tak da ewolucje dlatego FALSE)
  "TransferDuplicatePokemon": true, - Transferucje duplicaty (zostawi ich taką liczbę, jaka ustalono w "KeepMinDuplicatePokemon"

@Karyvlea na początek <klask, klask, klask> bo chyba pierwszy moderator tutaj który rozumie configi.

A co do samego configu to jeszcze ważna jest funkcja:

"KeepMinOperator":

która wskazuje warunek logiczny między oboma funkcjami Keep (IV i CP) oraz "PrioritizeIvOverCp": wskazujący na to co jest dla nas ważniejsze.

W necro do pełni szczęścia trzeba skonfigurować sobie jeszcze PokemonsTransferFilter, chociaż to raczej jak używamy snipe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...