Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GM]EddiGaming - może kiedyś?

EddiGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kT6FiPe.png

8UdUOEC.png

Siemanko wszystkim :)

Nazywam się Krzysztof, na karku 18 wiosen. Mieszkam w Starachowicach i chodzę do Zasadniczej Szkoły Zawodowej, kierunek Elektromechanik Pojazdów Samochodowych. Moje zainteresowania to głównie piłka nożna i pływanie. Jestem osobą pogodną, wesołą, lubiącą się śmiać i wydurniać :D

Od kiedy pamiętam wszędzie gdzie doszedłem, dochodziłem samemu. W większości przypadków nie kierowałem się czyimś zdaniem itd. Nie patrze się na innych, oraz nie poddaje się. Jak można zauważyć mój ulubiony kolor to niebieski :D

1kUjOtO.png

W metina gram od 2008 r. Zaczynałem jako dzieciak grając na globalu, powoli przechodząc na prywatne serwery. Z początku były to chińskie serwery, na których grało mi się najlepiej typu CSyt2, YT2Game, z resztą kto pamięta ten wie :D Na prywatnych serwerach zacząłem grać mniej więcej od 2011 roku. Sporo czasu przegrałem na Pandorze, ten serwer mnie wychował :D Co to stanowiska GM, to miałem miliony serwerów hamachi, na których się bawiłem. Raz nawet zrobiłem serwer dla osiedla i wszyscy graliśmy razem :D Na dedyku zdarzyło mi się być tylko raz GM'em, aczkolwiek również mi się to podobało :) Ok. rok temu również chciałem spróbować sił w znalezieniu stanowiska i jak pisałem wyżej udało mi się :D, więc spróbujmy drugi raz :) Podstawowe komendy i role GM'a znam, lecz chętnie nauczę się czegoś nowego :)

TVliOEk.png

Od zespołu, teamu, jak zwał tak zwał, oczekuję między innymi :

- Stałego kontaktu,

- Zrozumienia, gdy nie będę czegoś umiał, lub sobie z czymś nie radził (jak mówiłem ciągle się uczę)

- Pełnego zaangażowania w serwer

- Miłej atmosfery 

LJlqe4L.png

- Stały kontakt poprzez GG, FB, steam

- Pomaganie w problemach w grze i nie tylko :D

- 100% moich sił w jak najlepsze zadbanie o rolę 

- Organizowanie eventów, itd.

- Poczucie humoru :)

meRoB4e.png

Jeżeli jest ktoś, komu przyda się moja pomoc, niżej zostawiam kontakty do mnie :)

GG: 45670911

Steam: http://steamcommunity.com/id/eddigames

Jeżeli macie jakieś pytanie, śmiało pytajcie :)

Dzięki za przeczytanie i pozdrawiam :)

c9VpMeh.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...