Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ominąć IP bana?

Mr.Burn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niantic wprowadzilo ograniczenia. Jeżeli na 1 komputerze odpalimy wiecej niz 3 boty dostajemy IP bana. Czy wie ktoś jak to ominąć? Jakaś zmiana IP na poszczególne boty albo coś? Pozdrawiam, Damian.

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Polecam kupić kilka VPS-ów (za grosze) i tam postawić. Nie da się inaczej ominąć.

Opublikowano

Polecam kupić kilka VPS-ów (za grosze) i tam postawić. Nie da się inaczej ominąć.

Jakaś tania stronka?

Więcej na PW.

Opublikowano

https://www.arubacloud.pl/vps/oferta-virtual-private-server.aspx i do tego darmowy na 30 dni :P

Jakaś tania stronka?

Sprawdzałeś? Bo trzeba podać szczegółowe dane i umowa jakaś jeszcze jest :P

Więcej na PW.

Opublikowano

https://www.arubacloud.pl/vps/oferta-virtual-private-server.aspx i do tego darmowy na 30 dni :P

Jakaś tania stronka?

Wiem, że arubacloud jest zaufana. Poczytaj info w internecie. Do tego ktoś jeszcze zrobił poradnik, jak postawić bota właśnie na tym VPS-ie

Opublikowano

Jakaś tania stronka?

Wiem, że arubacloud jest zaufana. Poczytaj info w internecie. Do tego ktoś jeszcze zrobił poradnik, jak postawić bota właśnie na tym VPS-ie

A hmm... nie moge postawic wlasnego VPS na kompie i wteedy zmienic tan IP?

Więcej na PW.

Opublikowano

mozesz sprobowac virtualboxy porobic i tam vpn tylko musisz miec mocnego kompa do tego

Ale czy będzie tam inne IP? Już takie coś robiłem kiedyś

Więcej na PW.

Opublikowano

Jakie ograniczenie? Ja mam odpalonych aktualnie 8 botów i nic, jeszcze rano miałem 14 odpalonych.

Gdzie wyście wyczytali o jakimś limicie?

Opublikowano

Jakie ograniczenie? Ja mam odpalonych aktualnie 8 botów i nic, jeszcze rano miałem 14 odpalonych.

Gdzie wyście wyczytali o jakimś limicie?

Nie trzeba nicz cytac. Odpalisz wiecej niz 3 boty na jednym IP to po chwili bot nie bedzie widizał żadnego pokestopa i pokemona. Nie iwem jakim cudem Ci 8 kont chodzi...

Więcej na PW.

Opublikowano

A ni ma takiego programu żeby nałożyć inne IP tylko na określoną ścieżkę?

Więcej na PW.

Opublikowano

W necro jest wbudowane proxy tylko nikt nie wie jak się go używa i czy faktycznie działa.

Sprawdzałem na wiresharku ale nic tam według mnie się nie zmienia, ale na 90% jestem ślepy i po prostu tego nie widze ;d

Opublikowano

W necro jest wbudowane proxy tylko nikt nie wie jak się go używa i czy faktycznie działa.

Sprawdzałem na wiresharku ale nic tam według mnie się nie zmienia, ale na 90% jestem ślepy i po prostu tego nie widze ;d

Dokładnie. Może twórcy wprowadzą jakiś update...

Więcej na PW.

Opublikowano

Nie chce nic mówić, ale właśnie w tym momencie bocę 30 kont na raz, także nie ma mowy o jakiejkolwiek blokadzie u mnie :D

736181470940422997756.png

Opublikowano

Ja też miałem blokadę, odpaliłem 15 necro i wbiły po 6lvl i nagle przestały bocic, wszedłem na Noxa i znikneły pokestopy. Co więcej pokesniper też nie łapał. Zresetowałem kompa i już działa, ale tylko 3 boty odpaliłem.

Opublikowano

Jakaś tania stronka?

gdzie masz taki poradnik

Opublikowano

Jakaś tania stronka?

gdzie masz taki poradnik

Podczepiam się

Więcej na PW.

Opublikowano

Czyli zmieniać neta co jakiś czas? Co jaki zmieniasz?

EDIT: zmieniiać oczywiście IP

Więcej na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...