Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gram Palladynem - jaką profesję rozwijać?

Ogma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

gram Paladynem, jaka profesje rozwijac (co oplaca sie produkowc)?, prosze o jakies info, porady :)

z gory thx i pozdrawiam

PS: prosze o wyrozumialosc, jestem noobkiem w swiecie Neverwinter :P

Opublikowano

Na Yt powinienes znalezc build pod pvp/exp

profesje maz dwie , jedna to tank a druga to taki heal sam zastanow sie kim chcesz grac

Nie o to mu chodzi. Chodzi mu o profesje (narzędzia), a nie o build.

Wymagana profesja dla każdej klasy to "kształtowanie czarnego lodu" - tam najmocniejsze pancerze sie robi (baaardzo drogie).

A druga dla paladyna to chyba wykuwanie kolczug albo zbroi płytowych i chyba też wykuwanie oręża - nie jestem pewny która dla paladyna.

W każdym bądź razie profesje są i tak w większości bezużyteczne, bo zarobić sie na nich już nie da, a żeby coś lepszego zrobić to trza mieć max lvl danej profesji co wymaga duużo czasu, a do tej pory już dasz rade załatwić sobie lepsze EQ niż w owej profesji.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

jeszcze jedno:) nie moge zaczac produkcji w tej profesji " Kształtowanie czarnego lodu" , o co chodzi?

inne profesje bez problemu, a tutaj jest napisane ze musze miec 1 lvl produkcji aby rozpoczac, ale jak mam zrobic ten 1lvl??? ( nie czaje)

w innych profesjach nie bylo takiego problemu

prosze o pomoc:)

Opublikowano

Aby rozpocząć cokolwiek w czarnym lodzie musisz zrobić zadania w dolinie lodowego wichru. Tam po ukończeniu zadań dostajesz walute z tej kampani i za to w owej kampanii ( skrót klawisowy to " ] " ) musisz kupić takie coś co Ci umożliwi odpalenie tej profesji.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...