Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysłodawca Autorskie, Innowacyjne Systemy & Dodatki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, oferta pomocy jest trochę nietypowa i z tego co widzę, nie ma tu takiej ^^

Więc przejdźmy do tematu.

Od paru miesięcy współpracuję z serwerami, rozpisując im systemy, dodatki, które są wykorzystywane na ich serwerze. Jako iż gram w metina od paru ładnych lat, wiem czego na większości serwerów brakuje, jak / czym je dopieścić, aby graczy zachęcić do gry. 

Więc tak, oferuje swoją kreatywność jak i wszelką staranność w rozpisywaniu systemów. Kto będzie chciał, abym rozpisał mu np. system górnictwa - to, to zrobię perfekcyjnie. Dla każdego serwera rozpisuję całkiem inaczej system. Czyli jeśli mam zlecenie np. na dwa systemy górnictwa - rozpisuje je całkiem inaczej, nie są one takie same. Dlatego każdy system, który rozpisuję, jest na wyłączność ze zleceniodawcą. Systemy są dostosowywane pod typ serwera !

Systemy, dodatki które już poszły:

- System rang, całkowicie zmieniony system nabywania rangi jak i korzyści z jej zdobywania.

- System ziem gildyjnych

- System Skilli Pasywnych w Gildii.

- System poziomów gildyjnych

- System darowizny gildyjnej

- Poprawki skilli gildyjnych

- System górnictwa

- System łownictwa

Systemy, nad którymi pracuję, bądź są ukończone i aktualnie WOLNE:

- System łownictwa, wraz z systemem wędki.

- System przetopów.

- System Skrzyń

- System marmurów

- System złych drzew *

- System Lotto *

- System Tytułów *

Więcej na PW.

Zapraszam.

Opublikowano

Polecam, systemy na wysokim poziomie - przejrzyste i przemyślane.

Korzystałem z pomysłów i jak najbardziej polecam. <3  <3

utn6x1b0watr.png

Opublikowano

Polecam, ciekawe, #innowacyjne systemy.

Niestety wadą ów człeka jest bardzo słaby poziom gry w "CS:GO". no dobra, gra w miarę dobrze

tenor.gif

Opublikowano

Polecam, systemy na wysokim poziomie - przejrzyste i przemyślane.

Korzystałem z pomysłów i jak najbardziej polecam. <3  <3

Polecam, ciekawe, #innowacyjne systemy.

Niestety wadą ów człeka jest bardzo słaby poziom gry w "CS:GO". no dobra, gra w miarę dobrze

Dzięki  :)

Opublikowano

Masz jakiś dowód, bo ja też mogę napisać na forum że gram w Metina X czasu i współpracuje z prezydentem USA.

Tylko Metin2

Opublikowano

Z kim już współpracowałeś?

@Sielu - prawdopodobnie będzie u niego mój system rang, system skilli pasywnych.

@Munir

@Jokin

System Marmurów gościu ma no kurde nowość jakaś, jestem ciekaw o co może w tym chodzić.

Nie wiesz co zostało zmienione i w jaki sposób działa ten system, więc nie oceniaj, masz racje - jest to spora nowość :)

Masz jakiś dowód, bo ja też mogę napisać na forum że gram w Metina X czasu i współpracuje z prezydentem USA.

Do końca sierpnia ujrzysz w jednej prezentacji moje prace, a w grudniu ujrzysz kolejne :)

Opublikowano

rozjebało :v

Może zróbmy do Metina System Simsów?! Będziemy Karmić nasze postacie, lub topić w basenach?

Opublikowano

A to sprzedajesz pomysł, a nie system

Ile za taki pomysł, np. system gildyjny ?

Wszystko jest do ugadania.

rozjebało :v
Może zróbmy do Metina System Simsów?! Będziemy Karmić nasze postacie, lub topić w basenach?

Widziałem różnych dziwolągów i ich zachcianki.

Dla mnie to możesz robić co sobie tylko chcesz  :)

Opublikowano

Od paru miesięcy współpracuję z serwerami, rozpisując im systemy, dodatki, które są wykorzystywane na ich serwerze.

To coś słabo Ci idzie ta współpraca. Większość serwerów to nadal odgrzewane kotlety.. :)

Opublikowano

Od paru miesięcy współpracuję z serwerami, rozpisując im systemy, dodatki, które są wykorzystywane na ich serwerze.

To coś słabo Ci idzie ta współpraca. Większość serwerów to nadal odgrzewane kotlety.. :)

Jeśli ktoś nie umie napisać takiego systemu, lub się do mnie nie odzywa, to nie jest moja wina. Nie każdy serwer jest i będzie doskonały  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...