Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie widać nic - zadnego pokemona, gyma

Pref

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawia mnie, czy tylko mnie złapał problem, że w pobliżu nie widać żadnego pokestopa, gyma - mimo, że zawsze tu były.

Zaraz dodam screen

post-534494-0-39743500-1470620081_thumb.jpeg

Opublikowano

Chwilowy błąd/odświeżanie serwera w twojej okolicy.

dzięki, własnie dziwił mnie motyw - bo ani perm, ani nic

Opublikowano

nie bede tworzył nowego tematu wieć tutaj zapytam : Czy jest mozliwe ze tworcy gry usunęli w mojej okolicy Gym ? Ponieważ jak gra wyszła na począku był on w lesie na skrzyżowaniu, nie ma tam nic specjalnego oprocz tego skrzyżowania i drzew :P ale ostatnio tamtędy przechodziłem i go nie ma . Czy został usunięty???

Opublikowano

nie bede tworzył nowego tematu wieć tutaj zapytam : Czy jest mozliwe ze tworcy gry usunęli w mojej okolicy Gym ? Ponieważ jak gra wyszła na począku był on w lesie na skrzyżowaniu, nie ma tam nic specjalnego oprocz tego skrzyżowania i drzew :P ale ostatnio tamtędy przechodziłem i go nie ma . Czy został usunięty???

@Diskienss Niektóre gymy/pokestopy mogą zostać usunięte, normalne.

giphy.gif

Opublikowano

@Diskienss

Albo Ci się coś zbugowało albo usunęli, ostatnio w tv było, że w stanach chodzą ludzie po niebezpiecznych miejscach itd chyba.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...