Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Baria.pl - Strefa beki :D

Bla Bla.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc pewnego dnia, ktoś wystawił na sprzedaż unikatowy kostium sztyletów, który wygrał w konkursie, TUT tego serwera wstawił ss'a, żeby się pochwalić, że ma podobny.

0JsBH5h.jpg

Dla mniej kumatych [lewa strona, zaraz koło mapki :)]

To co działo się dalej, zdecydowanie przebiło tego ss'a.

Miłej lektury :D

730468c3f83331638d4ef1f260ff9a5a.png

4bfd5e20be12ff928083e231d54d3f7f.png

129a2f33d3da52a1f68adfe1056ca075.png

84d88bbbc3977709b0be2f2da5c517cf.png

Cześć regulaminu, mówiąca o modyfikacji clienta:

57ca930c0df7a6da6d8f4f33b246bb19.png

Oczywiście sam temat sprzedaży kostiumu gdzieś wsiąknął :) Paranormal activity :lenny:

Opublikowano

Dałem Ci już bana na forum Barii więc luzik, wszystko było wyjaśniane na SB ale jak widać kłoda umysłowa ferment siać będzie dalej. Praktycznie od początku serwera zezwalam każdemu na korzystanie z autopickupa z zewnętrznych źródeł takich jak Sielu, czy ostatnio Zohan, każdemu do c***a. Czy na każdym serwerze musi się trafić tak zakompleksiony prawiczek aka S*bal, który wszędzie będzie węszył układy, spiski itp itd? Poważnie człowieku, zacznij wychodzić na dwór, zapoznaj się ze światem zewnętrznym bo jak widać komputerek Ci już do głowy odbija.

PS. Tutorzy, którzy wytrwali na swoich posadach najdłużej dostali od nas zestaw takich skinów (nie baranie, nie dodają żadnych 50% na ludzi czy cuś, żadnych bonusów tylko zmieniają wygląd więc czym się przejmujesz?). Usunięty temat został gdyż oczywiście taki bęcwał jak Ty nie potrafi zrozumieć, że ktoś za swoją pracę - bo siedzenie cały dzień przy wymianach też chyba wymaga pewnych poświęceń, a w żaden sposób tutorom nie płacimy - może dostać taki mały bonus w postaci skina, który w gruncie rzeczy zmienia tylko wygląd to naprawdę polecam udać się do specjalisty bo to już jest typowa frustracja. 

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

to jest ewidentny spisek ze strony adminstracji!

Sam mały przed chwilą się przyznał, że ''Tutorzy, którzy wytrwali na swoich posadach najdłużej dostali od nas zestaw takich skinów''

czyli za darmo, za nic. A ludzie na to muszą zarabiac ! Pewnie jeszcze daje 100luda jakies +20abs all postacie

Opublikowano

pisac jak dla mnie ten serwer ma bardzo dziwna administracje , jak z nimi pogadałem na teamspeak to po 30 min admin gadali mi jakie są problemy i bugi ...

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Dałem Ci już bana na forum Barii więc luzik, wszystko było wyjaśniane na SB ale jak widać kłoda umysłowa ferment siać będzie dalej. Praktycznie od początku serwera zezwalam każdemu na korzystanie z autopickupa z zewnętrznych źródeł takich jak Sielu, czy ostatnio Zohan, każdemu do c***a. Czy na każdym serwerze musi się trafić tak zakompleksiony prawiczek aka S*bal, który wszędzie będzie węszył układy, spiski itp itd? Poważnie człowieku, zacznij wychodzić na dwór, zapoznaj się ze światem zewnętrznym bo jak widać komputerek Ci już do głowy odbija.

PS. Tutorzy, którzy wytrwali na swoich posadach najdłużej dostali od nas zestaw takich skinów (nie baranie, nie dodają żadnych 50% na ludzi czy cuś, żadnych bonusów tylko zmieniają wygląd więc czym się przejmujesz?). Usunięty temat został gdyż oczywiście taki bęcwał jak Ty nie potrafi zrozumieć, że ktoś za swoją pracę - bo siedzenie cały dzień przy wymianach też chyba wymaga pewnych poświęceń, a w żaden sposób tutorom nie płacimy - może dostać taki mały bonus w postaci skina, który w gruncie rzeczy zmienia tylko wygląd to naprawdę polecam udać się do specjalisty bo to już jest typowa frustracja.

Tu wgl nie chodzi o ten kostium, jestem tego samego zdania co Sa bal, macie cos do ukrycia i ewidentnie boicie się mówić prawdy, dlaczego mpcforum miało nie zobaczyc co sie dzieje na waszym forum?

Przeciez nie kłamię, nie wymyślam, tylko pokazałem ludziom wasze zachowanie, wiesz, w grze tez mozesz mnie banowac, bo jak widać prawda boli, a wam jedyne co wychodzi to mydlenie oczu ;) Bez pozdrowień

Opublikowano

Administratorze. Co Ty w ogóle tutaj piszesz? Na PL'u za same posiadanie m2boba jest ban, na jakimkolwiek serwerze za posiadanie jakiegokolwiek hacka bota czy NAWET KORZYSTANIE Z BUGA jest ban !!! Twoje wymówki są żałosne..

Jakby Ci ktoś dał SS'a jak ma włączonego FB,ale z niego nie korzysta to dasz bana czy pominiesz?

Opublikowano

Administratorze. Co Ty w ogóle tutaj piszesz? Na PL'u za same posiadanie m2boba jest ban, na jakimkolwiek serwerze za posiadanie jakiegokolwiek hacka bota czy NAWET KORZYSTANIE Z BUGA jest ban !!! Twoje wymówki są żałosne..

Jakby Ci ktoś dał SS'a jak ma włączonego FB,ale z niego nie korzysta to dasz bana czy pominiesz?

TUTorka jak widać na SS'ach zarzeka się, że nie używała innej funkcji Zohana niż Auto Pickup, myślę, że można wierzyć na słowo haha (warto tutaj wspomnieć, że administracja udostępniła autopickupa w cliencie. :))

A tu odpowiedź na Twoje pytanie:

bc1c497fc4e91e8d94dee4d2ae3871ee.png

10ba12285842f207da45ee358cb79fa2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...