Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyskakuje mi taki komunikat mimo iz nie pojawia mi sie przycisk akceptuj

sebapud12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Znaleziono mecz dla ciebie , ale nie został przez ciebie zaakceptowany. Wyrzucono cię z kolejki dobierania gier" wyskakuje mi taki komunikat mimo iż nie pojawia mi się przycisk akceptuj . Pomocy !!

Opublikowano

Hostem byłem i ja i mój znajomy jego przenosiło do meczu a mnie zostawiało w poczekalni . A w jakim sensie mam zrestartować ruter ?

Tak

Nieraz spotkałem się z takim problem, zazwyczaj restart Steama (najlepiej u wszystkich graczy w lobby) pomagał, warto też zmienić hosta poczekalni. 

Opublikowano

Bugi, bugi, bugi - CS:GO.

Reset steam x razy, reset komputera, reset routera (odczekać trochę), jak kolega 2x wyżej napisał inny host poczekalni.

Mi pomogło wpisanie w opcjach uruchamiania gry +clientport 27006 , wyczytałem gdzieś na allied ale nie zawsze działa, kumplowi np. nie pomogło( nie mógł grać mm przez 2 tyg? Aż w końcu samo się naprawiło :D).

Ewentualnie jak nic nie pomoże to graj Faceit lub challangeMe, lepsze zawsze niż matchmaking :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...