Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem przy włączeniu ISS

Dantom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z samego początku przedstawię zaszłą sytuacje. Kilka dni temu nadszedł czas na reinstalacje systemu. Przedtem gra działała normalnie tylko crashowało mi gre bo komputer nie jest jakiejś super generacji, lecz dokupiłem sobie kości RAM i reinstalowałem system. Po pobraniu wszystkich najpotrzebniejszych rzeczy zacząłem pobierać gry, no i pobrałem ISS. Naszła mnie ochota na pogranie i włączam po raz pierwszy po reinstalacji i wyskoczył mi taki błąd "There was a problem downloading from CND server . Check that you have a working internet connection and you are not behind a proxy or firewall". Próbowałem wszystkiego, wyłączałem firewalla, proxy, antywirusa, nawet resetowałem router i nic dalej tak jest.  Prosze o możliwie szybką pomoc

• 2 tygodnie później...
Pomocnik
Opublikowano

Dosyć częsty problem, który najcześciej leży po stronie dostawcy internetu, wszedł nowy patch zapewne, a co z tym idzie nowy launcher, borykam sie z tym samym problemem, moze kiedyś skonsultuje sie ze swoim dostawca, lecz na ta chwile masz pare wyjsć, spróbuj zmienić DNSY na googlowskie, jezeli to nie pomoże, grzeb w Windows defender, a jak juz to nie pomoże to, skorzystaj z VPN, mozesz pobrać zwykłego Hotspot shielda, to daje 100% gwarancje, ze gra zadziała.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...