Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktorą klawiaturę wybrać? Corsair K70 RGB czy Razer Blackwidow Chroma

mcB0Ski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Corsair K70 RGB czy Razer Blackwidow Chroma (bez X) a może coś innego podobnego w tej cenie? Przełączniki nie maja dla mnie wielkiego znaczenia (będzie to mój pierwszy mechanik przez ostatnie 3.5 roku aż do dziś używam klawiatury membranowej) rowniez czekam na propozycje tanszych oplacalnych klawiatur mechanicznych

Opublikowano

Nie ustalajac jakie dokladnie chcesz przelaczniki oraz budzetu to ciezko Ci cos polecic, ale z tych dwoch to Corsair mega spoko, razer to plastik

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Nie ustalajac jakie dokladnie chcesz przelaczniki oraz budzetu to ciezko Ci cos polecic, ale z tych dwoch to Corsair mega spoko, razer to plastik

Przelaczniki dla mnie bez znaczenia budżet

Max 700 oczywiście mozesz tez polecic do np 400zl

Opublikowano

a jest jakas klawiatura do 400 zl bez rgb ktora jest lepsza od corsair? bo nie wiem czy jest sens kupowac klawiature za 700 zl bo ma rgb

Opublikowano

Jak chcesz coś tańszego to mogę polecić Roccat Ryos MK MX Black, możliwe, że jeszcze na allegro za 300zł znajdziesz.

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...