Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może dałbyś tutaj jakieś przykłady prac, bo tak w ciemno to raczej nikt nie będzie zamawiać xD

Właśnie też chciałbym ujrzeć pracę tutaj.

Jeżeli napisałeś ogłoszenie przedstaw swoje prace.

W ciemno mało kto do Ciebie napiszę.

3703514729403791528062.png

Opublikowano

C*****e jakieś te prace :/

Pokaż więcej, jakieś belki prezentacji czy też ramki?

Opublikowano

co ma k***a anime do grafiki metinowej? xDD

KEK xD, czy gdzieś napisałem, że preview będą z M2? Czy gdzieś w regulaminie jest to uwzględnione? Dopóki nie będzie napisane, że refy muszą być z predefiniowanym contentem dopóty będę wrzucał co uważam za stosowne. W sumie to co o tym może wiedzieć ktoś, kto nie potrafi robić spoilerów :D.

Opublikowano

co ma k***a anime do grafiki metinowej? xDD

KEK xD, czy gdzieś napisałem, że preview będą z M2? Czy gdzieś w regulaminie jest to uwzględnione? Dopóki nie będzie napisane, że refy muszą być z predefiniowanym contentem dopóty będę wrzucał co uważam za stosowne. W sumie to co o tym może wiedzieć ktoś, kto nie potrafi robić spoilerów :D.

Nie wiem czy do Ciebie dociera to czy nie, w każdym bądź razie kolega chciał Ci delikatnie zasugerować że to trochę chu*owy pomysł wrzucać sygnatury anime do tematu gdzie "ogłasza" się usługi w zakresie gry Metin2, a Ty sie oburzyłeś jak nastolatka na okres, gdy ją złapał w białych spodniach.

QTIn6VZ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...