Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Guard problem

adex123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam taki niecodzienny problem otóż nie wiem dlaczego jak stworze cuboida to nie moge go potem sprawdzić nitką

Z tego co pamiętam od zawsze było tak że jak klikałem PPM nitką na ziemie to wyświetlało komunikat informacyjny o tym czy w tym miejscu znajduje się cuboid itp.

A teraz jak klikam nitką na ziemie to ona się po prostu kładzie jak zwykły blok, jak to naprawić?

Opublikowano

Witam , mam taki niecodzienny problem otóż nie wiem dlaczego jak stworze cuboida to nie moge go potem sprawdzić nitką

Z tego co pamiętam od zawsze było tak że jak klikałem PPM nitką na ziemie to wyświetlało komunikat informacyjny o tym czy w tym miejscu znajduje się cuboid itp.

A teraz jak klikam nitką na ziemie to ona się po prostu kładzie jak zwykły blok, jak to naprawić?

od dawna do tego domyślnie używana jest skóra o ile dobrze pamiętam, bo właśnie w jakiejś wersji dodali że nić można kłaść jako blok - tripwire, więc WG zmienił domyślny item na coś czego się nie da kłaść.

1438614356923701010629.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...