Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Haczek 3.6.2010

kuba170517

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Download the Hack below

2.Extract the Folder on your Desktop

3.Open the devInject [if you have Windows7 or Vista open it with Admin]

4.Press on ''add'' and search for the .dll[Combat Arms Hack v1.0.dll] and in Process name you write Engine.exe

5.than you press Inject and start Combat Arms [EU] and use the [4] following Hotkey's...

Features

Numpad 0 = Boxes

Numpad 1 = Chams

Numpad 2 = No Fog

Numpad 3 = Show FPS

SKAN http://www.virustotal.com/de/analisis/b0ae192b4b10546f8b6c8aefb6d2719a2acc42715b5144914a8111c76e2440ea-1275563973

pomoglem daj +

Perx macie

WYPAKUJ WSZYSTKO DO FOLDERU Z GRĄ :rolleyes:

CA Hack v1.0 3June 2010.rar

592a3c4fa0774_post-62300-127559452422_thumb.jpg

Perx.rar

Opublikowano
Czegoś mi brakuje, a gdzie linka do hacka ?

Haczek jest załączony do posta

BYŁO JUŻ

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

nagle automatycznie wylancza sie gra tuz przed logowaniem :( prosze o pomoc

Masz pewnie windowsa Xp lub 7 i to dlatego, na tych windowsach nie chodzi ten hack.

NIERÓB DUBLE POSTA

29334.jpg

24026.png

31582.png

Pomogłem Daj +

Opublikowano

dział wszystko tylko trzeba miec prex injectro a nie to gówno co jest w srodku

Napisz jak to zrobiłeś, że ci działa na Xp.

29334.jpg

24026.png

31582.png

Pomogłem Daj +

Opublikowano

Dokładnie haczek działa , postarajcie się popróbować na innych injectorach , + dla założyciela ;d (mi poszedł na AirDropInject ) (i mam windowsa XP)

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Wiem wiem dziala na windows 7 nawet tylko trzeba przez perx ten uruchomic jako admin i tez ca B)

Dzieki Seba14 za mala pomoc ze sam o tym nie pomyslalem :P :P ((oczywiscie leci +))

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam windows 7 dzialal zrobilem format dusku C i od nowa zainstalowalem combat arms i hacka od nowa sciagnolem i nie dziala .. Czy mial ktos taki sam problem i jest mi w stanie pomuc ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Napisz dokładniej co nie dziala i wogóle bo po tej wypowiedzi duzo sie nie doczytam. :unsure: Ostatnio był nowy update może masz hacka który uzywałes przed update?? Albo nie masz programu do otworzenia hacka??

[NTL] Nocturnal WoT pro clan!!!

Opublikowano

Poprostu po update tym nowym pobralem tego hacka i format dysku C zrobilem z innego powodu

od nowa zainstalowalem CA i oczywiscie hacka pobralem ten co w tym temacie co mialem wczesniej i ladnie dzialal a teraz nie dziala uruchomilem przez perx jako admin i gre tak jak wczesniej i poprostu uruchamiam jako admin normalnie znika mi w zakladce hack po uruchomieniu gry tak jak niby by dzialal gra poprostu dziala ale hack poprostu tak jak by jego nie bylo ...

Mam nadzieje ze teraz mnie lepiej zrozumiales oco mi chodzi i bedziesz mi w stanie pomuc lub i inne osoby :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Moj brat gry uruchomil tego hacka na komputerze win xp to po uruchomieniu hacka i gry komputer nagle calkowicie sie od nowa uruchomil i tak za kazdym razem

Czy mial ktos podobny problem? :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...