Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Iphone SE czy warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie czy warto wydawać te ~2200zł na ten telefon. Obecnie posiadam S3 Neo więc tak i tak muszę zmienić telefon. Ma on służyć kilka lat. Jakieś opinie, wady, zalety?

Opublikowano

Z syfu, jakim jest s3 neo to bedzie duzy przeskok, zakochas sie pewnie :D Dlugo by pisac o zaletach, ale generalnie dla mnie najwazniejszymi tego telefonu (temu chcialbym go zakupic, ale budzet mi nie pozwala poki co) ios dziala bardzo dobrze, appki sie nie buguja, jest ok, druga tego telefonu moc, aparat itp z wiekszych braci zamkniete w mala obudowe, dobry telefon do sociali, ktory trzymasz w kieszeni, jesli wyrosles z nalogowego grania na telefonie bedzie idealny. (jest to moja opinia, nikt nie musi sie zgadzac, ale komenatrz apple to gowno itp wskazuje na niskie iq, bo to nie jest argumentacja, ze placi sie za logo). 

steam: /awesomeplayer1337

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

5S/SE/6 Wszystkie warto kupić,aczkolwiek mam 6S polecam bardzo.

We wrześniu wychodzi 7,więc już 5s będzie chyba słaby.

Jeżeli chcesz jakieś rady,na temat tej marki albo cokolwiek pisz pw siedzę w "apple" od dłuższego czasu.

Pozdrawiam:)

Opublikowano

Jeżeli chcesz jakieś rady,na temat tej marki albo cokolwiek pisz pw siedzę w "apple" od dłuższego czasu.

Kolega o se pyta :-)

Co do tematu:

Jak najbardziej, warto! To jedyny telefon od Apple który jest naprawdę dobrze wyceniony i warty uwagi głównie ze względu na bebechy z 6S. Jeżeli nie interesuje Cię większy ekran to bierz i się nie zastanawiaj. 

Opublikowano

Będzie słaby bo wychodzi nowy model? 5s to praktycznie prawie to samo co 6. A co do tematu, to lepsze fona z takim ekranem nie znajdziesz.

Opublikowano

lepiej dołożyć 300 zł i kupić 6s iPhone.. 300zł przy takiej kwocie to grosz a 6s to super sprzęt

Na allegro za 2500 można znaleźć 6s już. Przypuszczam że spadnie jeszcze bardziej bo jutro premiera 7ki

Opublikowano

Iphone SE to iPhone 6 tylko wyglada jak 5. Lepiej bedzie Ci wziac 6 bo ma wiekszy wyswietlacz no chyba ze wolisz mniejsze telefony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...