Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję budowniczych

MrKajzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję budowniczych.

Wymagania:

- wiek +15

- umiejętność dostosowania się do stylu budowania

- umiejętność budowania w skale (np. jaskinie)

- podstawowa znajomość WE

- posiadanie mikrofonu oraz teamspeak3

Kontakt pw.

Opublikowano

Chcesz, żeby ktoś coś dla ciebie zrobił, a w zamian nie oferujesz niczego? Dobrych budowniczych nie znajdziesz.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Chcesz, żeby ktoś coś dla ciebie zrobił, a w zamian nie oferujesz niczego? Dobrych budowniczych nie znajdziesz.

Szukam ludzi do administracji, nie muszą być świetni, mam swoich, którzy nimi pokierują. Po prostu potrzebuję pomocników ;)

Opublikowano

Chcesz kierować budowniczym? Pff.... z takim podejściem daleko nie zajdziesz. Budowniczy jest, kreatywny i ma wyobraźnie, i dzięki temu może budować. Próba kierowania tym, źle się skończy.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

@Rever_PL
Nie wiem po co rozmawiasz i tłumaczysz takim ludziom takie zasady. Z takim podejściem i rozpisaniem się w temacie nie znajdzie nikogo profesjonalnego, koniec kropka. Pseudo 12 latków stawiających klocki jest multum, znajdzie coś dla siebie.
Tyle ode mnie.

Opublikowano

Poszukuję budowniczych.

Wymagania:

- wiek +15

- umiejętność dostosowania się do stylu budowania

- umiejętność budowania w skale (np. jaskinie)

- podstawowa znajomość WE

- posiadanie mikrofonu oraz teamspeak3

Kontakt pw.

Jest dużo ludzi, którzy lubią budować, robią to za darmo, ja nie rozumiem po co ktoś wcina się w konwersację nie potrzebnie,

@Rever_PL

Nie wiem po co rozmawiasz i tłumaczysz takim ludziom takie zasady. Z takim podejściem i rozpisaniem się w temacie nie znajdzie nikogo profesjonalnego, koniec kropka. Pseudo 12 latków stawiających klocki jest multum, znajdzie coś dla siebie.

Tyle ode mnie.

Jeśli ktoś ma 12 lat, może budować dużo lepiej niż nie jeden dorosły, moja budowniczka mająca 11 lat, robiła piękne mapy, ja jej płaciłem od zawsze, lecz to nie ma nic do tego, wiek się nie liczy :)

Zapraszam na serwer minecraft Globalserv.pl

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...