Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Giuliano Stroe - 12 letni kox

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałbym poruszyć tutaj temat pewnego chłopca oraz jego ojca. Poniżej macie tylko cząstkę tego co ten młody potrafi. Co ogólnie o tym sądzicie? Czy to nie za wcześnie na takie treningi? Jak widzicie przyszłość tego chłopca? 

Mam wrażenie, że ten chłopak ma lepszą budowę ciała niż 3/4 tego forum xD

Opublikowano

Siemka chciałbym poruszyć tutaj temat pewnego chłopca oraz jego ojca. Poniżej macie tylko cząstkę tego co ten młody potrafi. Co ogólnie o tym sądzicie? Czy to nie za wcześnie na takie treningi? Jak widzicie przyszłość tego chłopca? 

Mam wrażenie, że ten chłopak ma lepszą budowę ciała niż 3/4 tego forum xD

Na pewno zaczynał trochę pod przyciskiem ojca ale potem mu się widocznie spodobało i trenuje sobie dalej :) Szanuje chłopaka za włożony wysiłek.

Opublikowano

On już ma 12 lat? lol ... ;_;

Spojrzałem w google, dziwne, jest bardzo niski jak na 12 latka ale może to przypadek. Osobiście uważam, że to nie potrzebne aby w takim wieku trenować coś takiego, ponieważ takowy czas można byłoby wykorzystać na dokształcanie się. W młodym wieku mózg jest bardzo podatny i warto się dużo uczyć bo można sobie zwiększyć tym sposobem inteligencję na całe życie, nie wiem czy to samo tyczy się ćwiczeń fizycznych ale wątpię, trenować mógłby w późniejszym wieku np. 18+. Mam też pewne obawy, że on wcale nie robi tego z własnej woli, no ale nie osądzam.

Opublikowano

Spojrzałem w google, dziwne, jest bardzo niski jak na 12 latka ale może to przypadek. Osobiście uważam, że to nie potrzebne aby w takim wieku trenować coś takiego, ponieważ takowy czas można byłoby wykorzystać na dokształcanie się. W młodym wieku mózg jest bardzo podatny i warto się dużo uczyć bo można sobie zwiększyć tym sposobem inteligencję na całe życie, nie wiem czy to samo tyczy się ćwiczeń fizycznych ale wątpię, trenować mógłby w późniejszym wieku np. 18+. Mam też pewne obawy, że on wcale nie robi tego z własnej woli, no ale nie osądzam.

Powiedz że to troll xDDD. Serio nie wiesz?

W młodym wieku jak będziesz wyrabiać masę mięśniową nie będziesz wtedy rosnąć...

Opublikowano

Powiedz że to troll xDDD. Serio nie wiesz?

W młodym wieku jak będziesz wyrabiać masę mięśniową nie będziesz wtedy rosnąć...

Nie wiem czy w młodym wieku, wiem, że w późniejszym wieku od ćwiczeń się rośnie. Chociaż już zaczynam mieć do wszystkiego wątpliwości.

Opublikowano

Bardzo się cieszę, że na tym świecie co raz więcej ludzi z pasją. Ogromny szacunek dla ojca, że przekazał maluchowi coś, co zostanie z nim do końca. Na pewno młody nie będzie w wieku 20 lat szczycił się 15 latami przed komputerem/tabletem :-)

I nie sądzę, żeby tak intensywne ćwiczenia były szkodliwe dla dziecka, skoro ojciec (po wyglądzie - zaprawiony w boju) wpaja mu to od małego. A i internety by zareagowały ;-)

Qui est le prochain?

Opublikowano

Bardzo się cieszę, że na tym świecie co raz więcej ludzi z pasją. Ogromny szacunek dla ojca, że przekazał maluchowi coś, co zostanie z nim do końca. Na pewno młody nie będzie w wieku 20 lat szczycił się 15 latami przed komputerem/tabletem :-)

I nie sądzę, żeby tak intensywne ćwiczenia były szkodliwe dla dziecka, skoro ojciec (po wyglądzie - zaprawiony w boju) wpaja mu to od małego. A i internety by zareagowały ;-)

Oprócz tego że przestanie rosnąć,w wieku 20 paru lat będzie potrzebował balkonika do chodzenia bo mu kręgosłup pójdzie przez ćwieczenia w tak młodym wieku to faktycznie nie jest w ogóle szkodliwe :v

DhyEdvI.gif

Opublikowano

Poczekaj aż ten ''dobry tatuś'' namówi go na mete, hormony czy inne syfy. Ten dzieciak jest już tak nakręcony, że w przyszłości będzie brał wszystko co leci, byle być większym. W sumie spoko, nie do tego nie mam, ale chłopak za kilka lat będzie szerszy niż dłuższy, czyli kaleką.

Opublikowano

nie ma, to jest tylko i wylacznie kalectwo a w przyszlosci bedzie jeszcze wiekszym kaleka.

Opublikowano

nie ma, to jest tylko i wylacznie kalectwo a w przyszlosci bedzie jeszcze wiekszym kaleka.

przynajmniej wyrośnie na mężczyznę :)

a bo mozna jeszcze na pizde wyrosnac nie
  • 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...