Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak miejsca na dysku?

markos21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, podczas pobierania pokemon go, pisze ze mam mało wolnego miejsca na dysku. Sprawdzilem ile mam wolnego i okazało się ze 488mb. Gra podobno zajmuje 56mb to w czym problem? ;p

Opublikowano

Lg g2 mini D620R

gra zajmuję około 154mb (w stanie użytkowania) - do pełnego działania potrzeba około 224mb wolnego miejsca, być może Twój telefon poniżej 200mb wolnego miejsca ma już stan krytyczny (tzw. brak dostępności) - spróbuj odinstalowac pare rzeczy, by zwolnić miejsce do 600mb 

Opublikowano

Odinstaluj kilka aplikacji abyś miał ok 700mb na pokemony, jak to nie zadziała spróbuj ustawienia fabryczne.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Odinstaluj kilka aplikacji abyś miał ok 700mb na pokemony, jak to nie zadziała spróbuj ustawienia fabryczne.

Ustawienia fabryczne to ostateczność, nie powinien tego robić dla Pokemonów. Jest kilka sposobów na grę bez ustawień fabrycznych.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Usunąłem tak do 628mb i zadziałało tylko jest kolejny problem. Gdy wpisuje swój nick jakim chce grac pisze "name isnt available". Próbowałem juz wszystkich opcji, byle co wpisalem tez nic. O co chodzi?

Opublikowano

Usunąłem tak do 628mb i zadziałało tylko jest kolejny problem. Gdy wpisuje swój nick jakim chce grac pisze "name isnt available". Próbowałem juz wszystkich opcji, byle co wpisalem tez nic. O co chodzi?

Nie wiem, też miałam ten błąd. Jak wpisałam "hdhdhdhdhhd" to zadziałało. Mój kolega miał tak samo. :/

Opublikowano

mi też to wyskakiwało to wystarczyło dodać jakąś cyfre do nicku , ja dodałem 1 i odrazu załapało

Opublikowano

Pierwszą literę nicku weź z dużej litery i na końcu dodaj parę cyfr.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Na lg g2 mini jednak nie da sie grać. GPS ciagle sie wyłącza i włącza, ustawiłem wysoka dokładność i nadal nic. Co zrobic? Czy aktualizacja moze pomoc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...