Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ich wszystkich wyrzucić ze znajomych?

ElXero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elko, mam problem na fejsbuku. Otóż chciałem wyjebać ze znajomych podludzi słuchających tego syfu i innego shitu lecz gdy klikam w liste "60 osób" to pojawia się z 9 i musiałbym któregoś z nich wyjebać żeby pojawiła się inna osoba lajkująca patole ale są to znajomi z miasta to lepiej nie ryzykować wpierdolem, więc macie jakis tip żeby pełna liste osób lajkujących daną stronę na fb zobaczyć?

9711914705672681450157.png

Opublikowano

Przewertować wszystkich znajomych i prześledzić zakładkę "Polubione" :v

Swoją drogą - wywalanie ludzi z fejsa za to, że mają beznadziejny gust - props xD

Qui est le prochain?

Opublikowano

jak mozesz .. przecież to król chada, ulicowy raper.. nie masz serca..

Musisz po kolei ich usuwać bo ja  nie znam innej opcji (albo napisz do supportu hehe)

Opublikowano

Jak usnąłeś tych którzy słuchają zgniłego jajka (ZBUKU) i tego chady czy jak mu tam to propsy za takie zaangażowanie w życie na fb - ja mam na niego wywalone :v

Szczerze to żeby do mnie do znajomych dojść to musza mnie prosić żebym wbił na fb i to są te nieliczne dni kiedy wchodzę na fb :v

Doje**ł jak sosna w dzika...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...