Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Moja opinia] Evolution-Host.com

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Posiadam serwer vps w hostingu Evolution-Host.com i chciałbym go polecić każdemu kto stawia na ochronę serwera - posiadają ochronę z OVH Game oraz dodatkowe filtry pod serwery TS3 - taniej i bezpieczniej wychodzi jak w hosteam.pl. Odpowiedź na maila z pytaniem dostaję w ciągu 5/10 minut. Dodatkowo posiadają ciekawą ofertę gier:)

Więcej szczegółów - http://evolution-host.com

Więcej opinii na temat firmy: http://www.webhostingtalk.pl/opinie/firma/444-evolution-host-com/

wielkosc

Opublikowano

Też mogę polecić, nie dawno miałem okazję skorzystać z tego hostingu, i byłem zadowolony.

Opublikowano

No nie wiem czy bezpieczniej niż w Hosteam, ostatnio OVH niby, że dostaje ataki do 540GB/s to i tak serwery padają.

Tutaj nie ma co pisać opinii o serwerach i DC bo to zwykły OVH. Support/Panel na średnim poziomie, tak samo usługi.

Opublikowano

No nie wiem czy bezpieczniej niż w Hosteam, ostatnio OVH niby, że dostaje ataki do 540GB/s to i tak serwery padają.

Tutaj nie ma co pisać opinii o serwerach i DC bo to zwykły OVH. Support/Panel na średnim poziomie, tak samo usługi.

Jak sytuacja wygląda na serwerach GAME? Wiesz coś?

Opublikowano

Jak sytuacja wygląda na serwerach GAME? Wiesz coś?

Od 7 dni uptime 100% Ochrona działa jak należy, jak narazie żaden stresserek nie daje rady:)

No widzisz a w hosteam vps pada od 50gb flooda :)

wielkosc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...