Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę połączyć się z żadnym serwerem

michalkozak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko

Mam problem z mc polega on na tym że za nic nie mogę połączyć sie z jakim kolwiek serwerem. Cały czas jest "connectig to server..." a jak mam pododawane serwery to ich stan w sensie ilość graczy cały czas się ładuje. Korzystam z crystal launcher ale na innych było tak samo.

Opublikowano

@michalkozak no wiesz, może to wina serwera albo masz bana xD

na wszystkich serwerach ? 

nawet na tych na których nie grałem ? 

jak bym miał bana to by mi się wyświtlało że mam bana a nie że nie moge sie z serwem połączyć

Odblokuj porty w ruterze...

Jak to zrobić ? 

Opublikowano

Odkryłem przed chwilą to że na innym komputerze działa ( ja cisne na lapku z wifi, próbowałem kablem ale to samo)

Ktoś ma jakieś pomysły?:C

Opublikowano

Odkryłem przed chwilą to że na innym komputerze działa ( ja cisne na lapku z wifi, próbowałem kablem ale to samo)

Jaką masz firme routera ?

Opublikowano

Jaką masz firme routera ?

Netia spot 

Spróbuj usunąć folder .minecraft i zainstalować mc jeszcze raz

Już to robiłem odinastalowywałem całego minecrafta (wszystkie foldery jakie tylko są) a nawet nowe launchery nic to nie dało. 

EDIT: Czy może być to przez "Teredo tunneling pseudo-interface". Bo w sterownikach mam przy tym żólty trójkąt z wykrzknikiem

Opublikowano

Sprawdź antywirusa, firewalla..... Prawdopodobnie blokują połączenia na takich portach. Mogę się mylić !

Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...