Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

REKRUTACJA DO KLANU W CS:GO

Mistrzov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy do klanu Never Lose Hope. Wymagania : Konto na faceit ( nie musi być premium ), ranga Gold Nova 2, 12lat ( ogarnięci mogą być przyjmowani w mniejszym wieku ). Co oferujemy ? Codzienne treningi oraz faceity, prawie codzienne mmy, nowe znajomości, możliwość nauczenia się grania. Kontakt na steamie : Mój nick to Kucyk Pony Johny niestety nie da się wklejić adresu.                                                                                                                     Czas istnienia : Pojawiliśmy się 3 dni temu :P.                                                                               -------------------------------------------------------------------------------------------------Dodatkowe Informacje--------------------------------------------------------------------------------------------------------------  Dlaczego Never Lose Hope ? Bo nigdy nie tracimy nadzieji w wygraną ! Stawiamy na szybki rozwój. Myślisz, że to raj dla gimbusów ? Nie ! Większość naszych graczy jest pełnoletnich na wysokim poziomie . Fartów nie przyjmujemy ! ZAPRASZAMY !

Opublikowano

MMM chętnie dołączę jak macie chłopczyków 12+ i młodszych (nie jestem pedofilem). Może pojedziemy na lana i będziemy razem spać w jednym łóżku :))) Pokaże ci mojego pieska xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...