Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH na Eldia.pl

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

248631407965198313241.png

Wh Eldia.pl

924761407965198313241.png

Cheat działa tylko na Kliencie Prywatnym

794021407965198313241.png   Skan do wszystkich linków jest taki sam 

81217978348300680124.jpg

848861407965198313241.png

297451407965198313241.png

1.Robimy kopie PC z packa ( moje pliki z backupa zawsze lądują w glownym folderze z grą)
2.Usuawmy PC z packa
3.Wklejamy ymir work na partycje d ( jak ktoś ma tylko C to jest masa poradników jak zrobić D)
4.Logujemy się i tada mamy wh w pełni działające i nie kickujące.

Parę słów: Jest to czyste WH bez zadnych dupereli typu DMG itd.

sygna.png

Opublikowano

xD Dawać tuta do wh gdzie na ten serwer większość działa. Nic tylko pogratulować.

ps: połączenie dmg i wh ładnie się sprawuje na serwerze :)

Dodałem to tylko dlatego ze jebane ameby usmysłowe nie umiały wgrać :*

Masz może gdzieś linka do DMG ;p ?

Po co ci skoro serwer ma limiter i to w c**j mocny

sygna.png

Opublikowano

xD Dawać tuta do wh gdzie na ten serwer większość działa. Nic tylko pogratulować.

ps: połączenie dmg i wh ładnie się sprawuje na serwerze :)

Dodałem to tylko dlatego ze jebane ameby usmysłowe nie umiały wgrać :*

Masz może gdzieś linka do DMG ;p ?

Po co ci skoro serwer ma limiter i to w c**j mocny

Ja tam wolę nic nie dodawać. Niech się sami nauczą, a nie tylko płaczą o cheaty.

IDcncno.png

Opublikowano

niestety nie działa, nie widac postaci przy wybieraniu i po wcisnieciu enter wywala klienta

@EDIT:
Mój bła, działa jak należy, plusik ;)

///ogarnij sygne ;3

Lenart

Ale Pajacyka mogleś zostawić

www.pajacyk.pl

pomagajmy !

Opublikowano

Tego klienta łatwo rozpakować ale co się zrobi na ten serwer to blokują zaraz chyba nie chcą mieć graczy na tym serwie i czuje ze skończy jak antaris  start udany a teraz zaczyna się robić pusto :) ten ymir który Michios działa jak rozpakujecie sobie plik PC  i zamienicie te pc pc2 które są z tego ymir z tym co są w oryginalnym PC i działa bo sprawdziłem to fakt może nie być widać wszystkiego idealnie jak kostiumy i takie tam ale działać działa w ogóle ten serwer to porażka jak dla mnie przynajmniej pograłem tam chwile i zrezygnowałem 

Opublikowano

Tego klienta łatwo rozpakować ale co się zrobi na ten serwer to blokują zaraz chyba nie chcą mieć graczy na tym serwie i czuje ze skończy jak antaris  start udany a teraz zaczyna się robić pusto :) ten ymir który Michios działa jak rozpakujecie sobie plik PC  i zamienicie te pc pc2 które są z tego ymir z tym co są w oryginalnym PC i działa bo sprawdziłem to fakt może nie być widać wszystkiego idealnie jak kostiumy i takie tam ale działać działa w ogóle ten serwer to porażka jak dla mnie przynajmniej pograłem tam chwile i zrezygnowałem 

Mi to mowisz..

77253020130463478304.png

Co do dmg jest max x3, a co do wh ja mam wersje z wszystkim widocznym ;p

sygna.png

Opublikowano

Mi to mowisz..

77253020130463478304.png

Co do dmg jest max x3, a co do wh ja mam wersje z wszystkim widocznym ;p

Wypowiedziałem sie bardziej ogólnie niż tylko do ciebie ten serwer to i tak jedno wielkie gówno można to bardzo łatwo oszacować tam gdzie czity działają gra znacznie więcej osób niż na serwerach tego typu i to jest różnica lepiej już nie blokować tych czitów i mieć graczy niż blokować wszystko i tych graczy mieć znacznie mniej kwestia marketingowa podstawy handlu i sprzedaży produktu :) i to sie potwierdza w 100 % czity on gracze on czity off gracze off znacznie mniej gra :) Oczywiście nie mówię blokować czity szkodliwe typu zasięgowe które mogą powodować wywalanie klienta/serwera kickhacki przez spam spamboty itd ale takie dmg czy wh multihacki to na moje nie powinny być blokowane bo i tak zawsze znajdzie się jakieś obejście w przypadku multihacków 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...