Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można zagrać mix10 na faceit?

qweasd8998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rejestrujesz się, podpinasz konto, wybierasz CS, klikasz PLAY, wybierasz kolejkę 5vs5, którąś z drabinek i grasz.. ciężko poklikać samemu?

wiesz co to mix10?

co do tematu to nie ma tam takiej możliwości. Przecież możesz postawić serwer na darmowym hostingu, potem załadować cfg 5v5 i gracie

Opublikowano

Rejestrujesz się, podpinasz konto, wybierasz CS, klikasz PLAY, wybierasz kolejkę 5vs5, którąś z drabinek i grasz.. ciężko poklikać samemu?

wiesz co to mix10?

co do tematu to nie ma tam takiej możliwości. Przecież możesz postawić serwer na darmowym hostingu, potem załadować cfg 5v5 i gracie

Teraz skumałem, że chodziło mu o zagranie 10 kumpli 5 vs 5 xD. To ta pora, na nogach od świtu.

Opublikowano

Ale na faceit też jest taka opcja mi się wydaje. Teraz był update wyglądu strony ale ba starej wersji jak sie dodawało do teamu to bylo 9 okienek wolnych (10 razem ze sobą). Sam tego nie testowałem bo nie mogliśmy się zebrać w 10 ale chcieliśmy, a jako że zmieniony został tylko wygląd to myślę że to dalej pozostało. Pododawaj 9 znajomych i pewnie włącza się 5vs5 albo jakaś nowa opcja wyskoczy. Tak jak pisałem nie jestem pewny czy to działa ale jak masz chęci to możesz to sprawdzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...