Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łapanie pokemonów w domu :-)

szeszkowaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej Wam :-)

Może wyjdę tutaj na nooba i typowego Janusza, ale i tak chciałbym się tego dowiedzieć.

Mianowicie wszystkie boty nie działają więc chciałbym w tym czasie uzupełnić troszkę swój pokedex za ten czas :)

Moje pytanie brzmi: czy jest jakaś możliwość łapania pokemonów i teleportowania się po różnych miastach aby móc złapać te bardziej rzadkie ?:)

Z góry przepraszam za głupie pytanie ale moja ciekawość mnie przerosła :/

Dziękuje również za każdą odpowiedź ( o ile jakaś będzie ^^ )

Opublikowano

Jest pobierz program Nox są poradniki na yt jak chcesz mogę Ci też wyjaśnić na priv :) Ustawiasz sobie lokalizację gdzie chcesz i chodzisz wsad ;) POZDR! 

Opublikowano

Ja z kolei wolę program BlueStacks (działa na tej samej zasadzie co NOX, ale nie zawiesza się, łapanie pokemonów jest płynniejsze). Jeżeli chodzi o teleportowanie się to ustawiasz sobie koordynaty gps w które chcesz zostać przeniesiony, klikasz na pokemona, którego chcesz złapać i w momencie kiedy możesz już rzucać pokeballem zmieniasz koordynaty gps na miejsce z którego wcześniej się teleportowałeś dzięki czemu unikniesz softbana. Następnie możesz już łapać stwora ;)

Opublikowano

tylko, że teleportacja powoduje softban - nox. 

rozwiązanie kolegi wyżej może być fajnym rozwiązaniem (nie testowałem) - nox niestety, jeżeli nie masz super komputera może troszkę przycinać 

Opublikowano

rozwiązanie kolegi wyżej może być fajnym rozwiązaniem (nie testowałem) - nox niestety, jeżeli nie masz super komputera może troszkę przycinać 

wystarczy kręcić pokestopem i softban znika

Opublikowano

wystarczy kręcić pokestopem i softban znika

Tak, wiem. Chodzi bardziej o fakt tego, ze na noxie zdarza się to cześciej i jest nieco uciążliwe

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...