Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak rozpakować rooty serwera Evenor?

Challenjour

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Chciałem się zapytać kogoś doświadczonego np. Exile lub kogoś innego : jak rozpakować rooty serwera Evenor?

informacje na temat ich klienta : Nie mają tam plików np root.eix/epk a np root.EvEnOr a drugiego roota nie ma, co uniemożliwia rozpakowanie go.

Inne metody na odpalenie cheata (DMG/WH) próbowałem, więc jedyna jak dla mnie opcja to wrzucenie do root - tak jak to Chungo zrobił.

Prawdopodobnie potrzebne rzeczy ukryte są w ich bince. Więc jak dostać się do ich binki? 

ChungoInternet na YT już to rozpracował ale nie zamierzam do niego pisać, bo jest żydem. Pisałem do niego z konta KrippASCII i totalnie mnie opluł, że nie pomaga ludziom - a czemu? Bo subki subki subki xD

Opublikowano

Siemka

Chciałem się zapytać kogoś doświadczonego np. Exile lub kogoś innego : jak rozpakować rooty serwera Evenor?

informacje na temat ich klienta : Nie mają tam plików np root.eix/epk a np root.EvEnOr a drugiego roota nie ma, co uniemożliwia rozpakowanie go.

Inne metody na odpalenie cheata (DMG/WH) próbowałem, więc jedyna jak dla mnie opcja to wrzucenie do root - tak jak to Chungo zrobił.

Prawdopodobnie potrzebne rzeczy ukryte są w ich bince. Więc jak dostać się do ich binki? 

ChungoInternet na YT już to rozpracował ale nie zamierzam do niego pisać, bo jest żydem. Pisałem do niego z konta KrippASCII i totalnie mnie opluł, że nie pomaga ludziom - a czemu? Bo subki subki subki  xD

Przekaże to ChungoInternet :) bo mam kontakt z nim na fb :)  a co do twojego wywodu no to ma 100 % racje ze nie pomaga by jak by każdemu pomagał to by jego kanał stracił sens :) i pokaż mi żyda który udostępnia czity za free na każdy prawie serwer  tutaj na mpc  większość liczy na zysk przykład Homix :) ale spoko przekaże jak tylko pojawi się na fb :)

Opublikowano

No i powiedz mi po co? Nie że sie boje czy coś bo i tak mam bana na jego kanale XDD

Typek nie robi nic poza wrzucaniem do binki hacków innych ludzi. A w przypadku bardziej zabezpieczonych serwerów pomaga mu na 99% kag321. I to jest twój idol. Elo.

Opublikowano

No i powiedz mi po co? Nie że sie boje czy coś bo i tak mam bana na jego kanale XDD

Typek nie robi nic poza wrzucaniem do binki hacków innych ludzi. A w przypadku bardziej zabezpieczonych serwerów pomaga mu na 99% kag321. I to jest twój idol. Elo.

Nie interesuje mnie twoje zdanie to ze ktoś ci nie pomógł to nie znaczy byś go oczerniał a skro jest on taki nieudacznik jak ty twierdzisz to rozpakował klienta a ty nie możesz wiec chyba jednak coś tu jest nie tak :) ale mi to tam lotto ja tez od reki rozpakuje tego klienta to samo kaguya czy inne tego typu klienty robione w ten sposób :) jak jak to mówię trzeba trochę ruszyć głową jak się ją oczywiście ma lub w tej głowie coś ma :) ty najwidoczniej nie masz nic skoro prostych klientów nie potrafisz rozpakować 

Opublikowano

Nie interesuje mnie twoje zdanie to ze ktoś ci nie pomógł to nie znaczy byś go oczerniał a skro jest on taki nieudacznik jak ty twierdzisz to rozpakował klienta a ty nie możesz wiec chyba jednak coś tu jest nie tak :) ale mi to tam lotto ja tez od reki rozpakuje tego klienta to samo kaguya czy inne tego typu klienty robione w ten sposób :) jak jak to mówię trzeba trochę ruszyć głową jak się ją oczywiście ma lub w tej głowie coś ma :) ty najwidoczniej nie masz nic skoro prostych klientów nie potrafisz rozpakować 

A czy ja pisze, ze jestem jakis mistrz czy obeznany w temacie? To on jest bezczelny i to jest fakt. Nic sie niego zapytac nie mozna bo juz z morda, ze nie pomaga w tych sprawach. Szukalem informacji na temat rozpakowywania takich klientow ale informacje byly przestarzale lub ich nie bylo (wygasle linki).

I jakie oczernianie? Kto go poslucha minute ten widzi jaki jest.

Dodatkowo nie chciał udostępnić ludziom (i nadal nie chce) tego dmg na łuk. Oczywiście już go mam od kolegi, który dostał go od kaga na gg ale to nie zmienia faktu, że jest gburem i żydem.

Nie chcesz pomóc bo bronisz swojego koleżki? to opuść ten temat. 

Siemka

ChungoInternet na YT już to rozpracował ale nie zamierzam do niego pisać, bo jest żydem. Pisałem do niego z konta KrippASCII i totalnie mnie opluł, że nie pomaga ludziom - a czemu? Bo subki subki subki   xD

Przekaże to ChungoInternet  :) bo mam kontakt z nim na fb  :)  a co do twojego wywodu no to ma 100 % racje ze nie pomaga by jak by każdemu pomagał to by jego kanał stracił sens  :) i pokaż mi żyda który udostępnia czity za free na każdy prawie serwer  tutaj na mpc  większość liczy na zysk przykład Homix  :) ale spoko przekaże jak tylko pojawi się na fb  :)

ty masz zjebie rozdwojenie jaźni czy co? xDDD

O k***a, rzeczywiście. Dopiero ogarnąłem, że to jest ten baran żydowski XDD. Prawie identyczny nick jak nazwa kanału w URL 

https://www.youtube.com/user/DARAS602/videos

Nick na mpc : Darasziom

No k***a, przypadek?

Plus jeszcze pisał mi na pw w sprawie Vesterisa, że potrzebuje nieskończonej pelerynki bo robi dla "nas" multihacka i pelerynki.

Co trzeba mieć we łbie żeby udawać dwie osoby.

Opublikowano

Siemka

ChungoInternet na YT już to rozpracował ale nie zamierzam do niego pisać, bo jest żydem. Pisałem do niego z konta KrippASCII i totalnie mnie opluł, że nie pomaga ludziom - a czemu? Bo subki subki subki  xD

Przekaże to ChungoInternet :) bo mam kontakt z nim na fb :)  a co do twojego wywodu no to ma 100 % racje ze nie pomaga by jak by każdemu pomagał to by jego kanał stracił sens :) i pokaż mi żyda który udostępnia czity za free na każdy prawie serwer  tutaj na mpc  większość liczy na zysk przykład Homix :) ale spoko przekaże jak tylko pojawi się na fb :)

Opublikowano

ty mnie nie broń 

Siemka

ChungoInternet na YT już to rozpracował ale nie zamierzam do niego pisać, bo jest żydem. Pisałem do niego z konta KrippASCII i totalnie mnie opluł, że nie pomaga ludziom - a czemu? Bo subki subki subki xD

Po pierwsze mój kanał nie polega na tym by komukolwiek pomagać w edytowaniu pakowaniu rozpakowywaniu plików serwerowych to jest pierwsze po drugie odpisałem ci grzecznie kulturalnie że nie pomagam w takich sprawach i powinieneś to zrozumieć jest mnóstwo poradników wystarczy poszukać ja się również uczyłem i uczę nadal wszystkiego sam a jeśli chodzi o pomoc owszem zwracam się o pomoc do niektórych bardziej doświadczonych osób aczkolwiek zanim uzyskam pomoc oferuję im zapłatę w przypadku Kag321 jeśli Kag się tutaj wypowie to może potwierdzi ze gdy do niego napisałem po raz pierwszy czy drugi zaoferowałem mu za napisanie kopacza rud pieniądze których nie chciał ode mnie i jakoś tak zaczął się nasz kontakt lecz obojętnie do jakiej osoby zwracam się o pomoc w czymś oferuje zapłatę nic za darmo nie ma na tym świecie aczkolwiek wyróżniam się tym iż nie postępuje jak niektóre osoby z tego forum które za czity oczekują tylko i wyłącznie zapłaty nie będę tutaj z nicków wymieniał ale doskonale wiecie  kogo mam na myśli ja udostępniam za free w reflinku i nikomu pieniędzy z portfela nie zabieram  Lecz to co robisz ty koliduje z wszelkimi normami społecznymi człowieku chodzisz po kanałach spamisz piszesz do ludzi na prywatne gg czy fb czy ci pomogą bo temu pomogłeś a mi nie i bulwersujesz się nie wiadomo o co  naprawdę jest pełno poradników na różne tematy i wystarczy sobie ich poszukać i je poczytać a nie unosić się i ordynarnie w tym i również publicznie obrażać mnie bo ci nie pomogłem nie pomogłem tobie jak i nie pomagam innym i ja nie widzę w tym nic złego również zgadzam się z tym iż wykorzystuję gotowe materiały aczkolwiek jak większość podobnych kanałów do mojego ja piszę nick autora lub osoby która to udostępniła a nie przypisuję sobie miana autora danego czita i nawiązując do tematu ze kag mi pomaga w bardziej zaawansowanych serwerach niestety jeśli chodzi o zmianę jakiś importów bądź tez edytowanie tak pomaga mi w tym jeśli go o to poproszę jak i również inne osoby aczkolwiek z większością serwerów radzę sobie sam mam nadzieje ze to co napisałem skłoni cię do refleksji i nad zastanowieniem się nad swoim zachowaniem i postępowaniem  

P.s  Do Administracji Ip z którego założyłem konto jak i napisałem ten post nie należy do mnie więc proszę o wyrozumiałość administracji i nie karanie tego ip jeśli chcecie konto możecie zbanować lecz osoba użyczająca mi swojego internetu nie miała złych intencji a jedynie zrobiła to bo ją o to poprosiłem moje ip na to forum jest permanętnie zbanowane  Pozdrawiam ChungoInternet

Opublikowano

A czy ja pisze, ze jestem jakis mistrz czy obeznany w temacie? To on jest bezczelny i to jest fakt. Nic sie niego zapytac nie mozna bo juz z morda, ze nie pomaga w tych sprawach. Szukalem informacji na temat rozpakowywania takich klientow ale informacje byly przestarzale lub ich nie bylo (wygasle linki).

I jakie oczernianie? Kto go poslucha minute ten widzi jaki jest.

Dodatkowo nie chciał udostępnić ludziom (i nadal nie chce) tego dmg na łuk. Oczywiście już go mam od kolegi, który dostał go od kaga na gg ale to nie zmienia faktu, że jest gburem i żydem.

Nie chcesz pomóc bo bronisz swojego koleżki? to opuść ten temat. 

Siemka

ChungoInternet na YT już to rozpracował ale nie zamierzam do niego pisać, bo jest żydem. Pisałem do niego z konta KrippASCII i totalnie mnie opluł, że nie pomaga ludziom - a czemu? Bo subki subki subki   xD

Przekaże to ChungoInternet  :) bo mam kontakt z nim na fb  :)  a co do twojego wywodu no to ma 100 % racje ze nie pomaga by jak by każdemu pomagał to by jego kanał stracił sens  :) i pokaż mi żyda który udostępnia czity za free na każdy prawie serwer  tutaj na mpc  większość liczy na zysk przykład Homix  :) ale spoko przekaże jak tylko pojawi się na fb  :)

O k***a, rzeczywiście. Dopiero ogarnąłem, że to jest ten baran żydowski XDD. Prawie identyczny nick jak nazwa kanału w URL 

https://www.youtube.com/user/DARAS602/videos

Nick na mpc : Darasziom

No k***a, przypadek?

Plus jeszcze pisał mi na pw w sprawie Vesterisa, że potrzebuje nieskończonej pelerynki bo robi dla "nas" multihacka i pelerynki.

Co trzeba mieć we łbie żeby udawać dwie osoby.

No jasne ze przypadek :) i bez urazy ale pisałem cs w sprawie vesterisa bo jak ChungoInternet wstawił film to nie działały pelerynki bo id nie było zmienione i dlatego potrzebowałem id tych peleryn o chciałem czita wstawić na mpc ale gdy zapytałem czy mogę wstawić na mpc forum już edytowanego czita to nie dał mi zgody i tyle w temacie a to ze ktoś ma na imie Darek czy używa Daras to przecież tylko zbieżność :) ale możecie sobie wieżyc lub nie mi to tam lotto  w co wy tam wierzycie a w co nie :)

P.s na filmach ChungoInternet tez loginy są jako daras wiec nie wiem do czego pijecie :) ale jak mówiłem możecie sobie wieżyc w co chcecie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...