Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Plików By Rykox v2.1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich

Szukam Plików By Rykox v2.1 Niestety w jego temacie jego linki są nie aktywne .

Jeśli ktoś by mógł Proszę o podesłanie linków jeżeli ktoś znajdzie :

- Pliki Serwerowe

- Kilenta By rykox

Jeśli ktoś ma je na dysku był bym wdzięczny o jaki kol wiek kontakt .

Opublikowano

Wygugluj z chomika. 

Na chomikuj wszystko jest. 

Prace nad pierwszym, solowym serwerem rozpoczete zostana dnia ------ :

- Kompletowanie pomysłu - 71%

- Serwer : * Strona clienta - 2% * Strona serwera - 5%

- Strona - 0%

- Forum - 0%

Opublikowano

Rectual ten client jest od Nieśmiałego, jakby miał ktoś orginalnego clienta od RykoXv2 to prosiłbym o jego udostępnienie, gotową maszyną też nie pogardze :)

Opublikowano

@UP 

Rectual, mordko ja tutaj juz po tym opisie wnioskuje, ze ten client to jest ten odpalany głową od sury, a ja poszukuję takiego, który ostatnio rykox udostępniał, a linki wygasły po włączeniu tego metina w tle logowania był tam taki sura z mieczem i tam chyba był podpis w tle też "RyKoXv2" czy jakoś tak :) 

Ale bardzo dziękuję za starania i mam nadzieję, że w końcu trafię na tego clienta ;)

Opublikowano

@UP

ciocio1234 pewnie też szukasz tego clienta co ja? tam pisalo Rykox-mt2 tutaj ci ss-a pokaże i nwm czy to co Rectual wrzucił to nie jest właśnie to obczaje i dam znać :)

1zf0i9h.png

Opublikowano

Ten client jest wlasnie troszke starszy, nie wiem tez dlaczego ale mam błąd podczas łączenia się z serwerem w tym cliencie ciągle, root zrobione dobrze z .100, serverimfo.py też zmieniłem z końcówką .100, też z normalną tutaj próbowałem ale nic, pong na początku nie zmieniałem zostawiłem jak tam było - 1234abcd5678efgh i testtesttesttest - ale nic to nie dawało więc zmieniłem na to co było w game - 2x 1234abcd5678efgh -też 0 rezultatów i ciągły błąd podczas łączenia sie z serwerem (jak sie dobrze i zle pisalo passy). Nie za bardzo wiem teraz o co tu biega popatrzylem tez w sysinstall troszke go pozmienialem bo dalem mu tam (wypisuje teraz od gory z lewej do prawej i tak schodzac)  Ethost. localhost ip z norm. końcówką 4.2.2.3 ip z konc. 100, 255.0.0.0 - dalej nic nie podziałało więc nwm o co już totalnie chodzi dlatego też wolę chyba gotową maszynę mieć od rykoxa i tego najnowszego clienta :/ Z góry dziękuję za udostępnienie tych pliczków i pomoc ! :)

@Edit 

Serwer jak coś stawiałem z gotowca od nieśmiałego i do niego wrzuciłem pliczki od rykoxa (wszystko zgodnie z instrukcją) oczywiście prawa 777 jbc 

Opublikowano

Ten client jest wlasnie troszke starszy, nie wiem tez dlaczego ale mam błąd podczas łączenia się z serwerem w tym cliencie ciągle, root zrobione dobrze z .100, serverimfo.py też zmieniłem z końcówką .100, też z normalną tutaj próbowałem ale nic, pong na początku nie zmieniałem zostawiłem jak tam było - 1234abcd5678efgh i testtesttesttest - ale nic to nie dawało więc zmieniłem na to co było w game - 2x 1234abcd5678efgh -też 0 rezultatów i ciągły błąd podczas łączenia sie z serwerem (jak sie dobrze i zle pisalo passy). Nie za bardzo wiem teraz o co tu biega popatrzylem tez w sysinstall troszke go pozmienialem bo dalem mu tam (wypisuje teraz od gory z lewej do prawej i tak schodzac)  Ethost. localhost ip z norm. końcówką 4.2.2.3 ip z konc. 100, 255.0.0.0 - dalej nic nie podziałało więc nwm o co już totalnie chodzi dlatego też wolę chyba gotową maszynę mieć od rykoxa i tego najnowszego clienta :/ Z góry dziękuję za udostępnienie tych pliczków i pomoc ! :)

@Edit 

Serwer jak coś stawiałem z gotowca od nieśmiałego i do niego wrzuciłem pliczki od rykoxa (wszystko zgodnie z instrukcją) oczywiście prawa 777 jbc 

Wpisz ps po uruchomieniu serwera i daj ss. ;)

Opublikowano

Prace nad pierwszym, solowym serwerem rozpoczete zostana dnia ------ :

- Kompletowanie pomysłu - 71%

- Serwer : * Strona clienta - 2% * Strona serwera - 5%

- Strona - 0%

- Forum - 0%

Opublikowano

@UP 

To co wysłałeś teraz to jest client pod niesmialego i jego maszynka ;v 

Mnie interesuje gotowiec Rykoxa v2.1 i client pod niego ten najnowszy 

@ Lajk™

http://imageshack.com/a/img921/8240/KmkRpN.png

Widzę, że wszystko się uruchomiło bez problemowo.. syserr/syslog z ch1 i db daj.

Co do pliczków - Jak skończe update do tych plików terenzo, to przeniosę te pliczki na nowsze game (ewentualnie na mój kod) i wrzucę na dniach :p

Opublikowano

Lajk ty widze fajne pliczki poprawiles terenzo :D 

Dziala tam loch malp? XDDD

Pamietam ze jak sie wchodzilo do lochu malp to albo bugowala sie postac albo wgl tam się wejść nie dało czy coś xDD

Możliwe, że jak w najbliższym czasie nie uda mi się tego Rykoxa ogarnąć to zrobie sobie bardziej pod hard ten serwer na tych poprawionych przez Cb plikach terenzo ;d W sumie wolalbym od rykoxa bo to ma byc taki troche 4fun dla mnie i kolegow ewentualnie ktos jeszcze jakby chcial to by mogl wbic ale tam tez da sie cos wykabinowac np zmienic raty serwa etc w sumie nieźle dało mi to troche do myślenia :)

Lajk, a te syserr/syslog z ch1 i db jak się sprawdza bo ja jestem taki 4/10 w znajomosci wszystkiego na temat serwerow prywatnych co prawda mialem juz z 4 serwery 2 na plikach rykoxa 1 na plikach terenzo 1 na niesmialym i jeszcze dawno - o to w sumie pięć - na plikach rain czy jakos tak ale głębiej się w to nie bawiłem bo zawsze to był taki serwer na max 2 miechy i padal xD 

Opublikowano

Lajk ty widze fajne pliczki poprawiles terenzo :D

Dziala tam loch malp? XDDD

Pamietam ze jak sie wchodzilo do lochu malp to albo bugowala sie postac albo wgl tam się wejść nie dało czy coś xDD

Możliwe, że jak w najbliższym czasie nie uda mi się tego Rykoxa ogarnąć to zrobie sobie bardziej pod hard ten serwer na tych poprawionych przez Cb plikach terenzo ;d W sumie wolalbym od rykoxa bo to ma byc taki troche 4fun dla mnie i kolegow ewentualnie ktos jeszcze jakby chcial to by mogl wbic ale tam tez da sie cos wykabinowac np zmienic raty serwa etc w sumie nieźle dało mi to troche do myślenia :)

Lajk, a te syserr/syslog z ch1 i db jak się sprawdza bo ja jestem taki 4/10 w znajomosci wszystkiego na temat serwerow prywatnych co prawda mialem juz z 4 serwery 2 na plikach rykoxa 1 na plikach terenzo 1 na niesmialym i jeszcze dawno - o to w sumie pięć - na plikach rain czy jakos tak ale głębiej się w to nie bawiłem bo zawsze to był taki serwer na max 2 miechy i padal xD

Prosiłem ludzi, aby pisali mi wszelkie błędy to je poprawie, niestety nie dostałem ich zbyt wielu.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...