Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting na serwer z modami?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czeeść !!!!

Chciałem pograć sobie z kolegami na serwerze z modami . Kupiliśmy własny na crafthost ale tam sie nawet serwer na modach nie chce odpalić . Dlatego tu moje pytanie . Jaki jest najlepszy hosting do modów oprócz cubehost i crafthost ? 

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

LVLUP, 8GB Ramu za sto złoty.

chciałem serwer na 5 kolegów :D

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

Tak szczerze nie mam bladego pojecia czemu kazdy wybiera tego enderchesta, slabe to ma maszyny i drogie oferty ;-; ja polecam pukawke okolo 30 zl i nie ma sie limitow i w ramie i w slotach i w procku, pomoc techniczna bardzo szybko odpowiada, nigdy nie mialem lagow na ich serwerach, nawet jak gralem z kumplami na wielu modach i jeszcze jakies pluginy pododawalem(inaczej w przypadku enderchest ...) oraz strona jest bardzo ladnie przejrzysta i latwo mozna wszystko znalezc i rowniez mozna instalowac rozne rzeczy, silniki, pluginy itp na stronie(nie wszystkie oczywiscie ale sie da, na enderchescie wiele z pluginow tam jest uszkodzonych i/lub niezaktualizowanych na mase wersji)

Opublikowano

Na 5 znajomych to hamachi ☺ Jedynie miałem styczność z pukawką i craftserv. Kup sobie lepiej serwer na freeservers, bodajże 5zł i wykup tam sobie dostęp do FTP i RAMY. Jeśli byś chciał to mogę Ci dać jeden z tego serwisu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...