Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Sponsorem projektu Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie - Zostanę sponsorem prywatnego serwera Metin2.

Chciałbym żeby serwer był tworzony według mojej wizji.

Oczekuję:
-dostępności na najwyższym stopniu
-zaangażowania
-chęci do pracy
-odpowiedzialności
-punktualności
-szczerości
-pasji
-minimum kilkuletnie doświadczenie
-wykształcenie minimum średnie
-kreatywności

Oferuję: 
-Pracę w miłej atmosferze
-Wybór współpracy jaką byśmy podjęli
-Solidnego pracodawcę
-Pieniądze zawsze na czas
-Możliwość zebrania własnego teamu.
-Wysoki kapitał początkowy
-Wyrozumiałość

CV oraz projekty przy których pracowaliście proszę wysyłać na mail : [email protected] 
W tytule proszę wpisać "Metin2 Zespół" 
Wraz z dopiskiem: 

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; (tekst jednolity : Dz.U z 2015r., poz. 2135).

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

@krzysiek0426 Rozumiem, ze ogarniasz licencje, posiadasz wlasna firme ? Podpisanie umowy + spotkanie w realu i oczywiscie odprowadzanie podatku ?

Neutral

Tak, posiadam własną firmę. Podpisanie umowy oraz spotkanie nie jest żadnym problemem. Co do licencji, zastanawiałem się nad tym. Słyszałem kiedyś plotki, że to podobno wydatek około 20 tysięcy złotych(?). Myślę, że rozmowy o licencji mógłbym zacząć prowadzić dopiero w końcowej fazie projektu jeśli wszystko będzie wyglądało obiecująco. Jeśli ktoś byłby tak miły i w wiadomości prywatnej wysłał mi listę serwerów, które posiadają licencję w celach kontaktowych byłbym wdzięczny(chyba, że ktoś ma potwierdzone informacje jak wygląda sprawa z licencją to też proszę o PW). 

Opublikowano

@krzysiek0426 Rozumiem, ze ogarniasz licencje, posiadasz wlasna firme ? Podpisanie umowy + spotkanie w realu i oczywiscie odprowadzanie podatku ?

Neutral

Tak, posiadam własną firmę. Podpisanie umowy oraz spotkanie nie jest żadnym problemem. Co do licencji, zastanawiałem się nad tym. Słyszałem kiedyś plotki, że to podobno wydatek około 20 tysięcy złotych(?). Myślę, że rozmowy o licencji mógłbym zacząć prowadzić dopiero w końcowej fazie projektu jeśli wszystko będzie wyglądało obiecująco. Jeśli ktoś byłby tak miły i w wiadomości prywatnej wysłał mi listę serwerów, które posiadają licencję w celach kontaktowych byłbym wdzięczny(chyba, że ktoś ma potwierdzone informacje jak wygląda sprawa z licencją to też proszę o PW). 

Ukrzyzujcie mnie k***a.

Opublikowano

Neutral

Ukrzyzujcie mnie k***a.

Nie wiem jaki masz z tym problem ale dla mnie metin2 nie jest całym życiem, więc nie wiem wszystkiego na ten temat. Jak widzisz, poprosiłem o informacje na temat tego jak wygląda sprawa z tą całą licencją bo dotychczas wszystko co mi się o uszy obijało to plotki z niepotwierdzonych źródeł. Wyjaśnij mi proszę co w tym jest takiego dziwnego. 

Opublikowano

Nie wiadomo w sumie, kogo chcesz rekrutować. Takie wymagania zaliczają się do obszernych stanowisk, a nie do jednego konkretnego/konkretnych dot. tworzenia serwerów prywatnych (technik, administrator forum etc.). Tak jak ktoś wspomniał, tylko osoba o niskim ilorazie inteligencji poda swoje dane osobowe komuś, kto według mnie nie jest w jakimś stopniu bardziej wiarygodny.

Powodzenia w rozwoju!

Opublikowano

Pan "Bananowy" chce zarabiać na metinie? 

nie to Forum :D

„Oto mi rycerz! Kopia u toku, Z ramion mu skrzydła płyną sokole! Odwaga w piersiach, męstwo gra w oku, Szyszak jak gwiazda błyszczy na czole! Zawsze zwycięski zastęp tych wojów, Do dawnych synów podobny Sparty, Wśród tylu bitew i krwawych znojów, Jak mur z żelaza stał nieprzeparty! A kiedy gnuśność nami owładła, To i Husarya wtedy upadła!”

Opublikowano

Neutral

Ukrzyzujcie mnie k***a.

Nie wiem jaki masz z tym problem ale dla mnie metin2 nie jest całym życiem, więc nie wiem wszystkiego na ten temat. Jak widzisz, poprosiłem o informacje na temat tego jak wygląda sprawa z tą całą licencją bo dotychczas wszystko co mi się o uszy obijało to plotki z niepotwierdzonych źródeł. Wyjaśnij mi proszę co w tym jest takiego dziwnego. 

Dobra. Zaden serwer prywatny nie ma licencji i nie bedzie miec. Licencja to koszt, ktory przekracza 5 cyfr. Gameforge posiada prawa do metin2 na terenie Europy i bodajze USA, wiec z gory juz wiadomo, ze w EU jej nie nabedziesz. Webzen moze licencjonowac produkt dla projektow globalnych, wiec mozesz zaryzykowac w Indiach, bo tam chyba metka nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...