Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak teraz zagrać w War Rock?

daait07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałem zagrać w WarRock-a po kilku miesięcznej przerwie. Jak chciałem się zalogować to cały czas wywalało błędne dane. Na stronie zobaczyłem, że WarRock zostaje przeniesiony na Global. Niestety nie mogąc się zalogować nie mogę emigrować konta. Kontaktowałem się z obsługą, napisali że konto zostało pomyślnie przeniesione na Globala i w razie pytań kontaktować się z pomocą na stronie Nexon-a. Męczę się z tym już kilka dni i nic nie mogę zrobić. Wszystkie dane są błędne. Nie mogę zresetować hasła bo nie przychodzi mi od nich żadna wiadomość. Gdzie i co mam zrobić żeby odzyskać swoje konto bo miałem tam całkiem fajny ekwipunek i włożyłem w to trochę pieniędzy.  

Bardzo Proszę Was o Pomoc !!!

Pozdrawiam !

Opublikowano

Witaj ponownie w świecie WarRocka. :)

Twoje konto zapewne zostało zachowane. Ja również nie grałem parę miesięcy i je miałem (o to się nie bój). Jak nie grałeś przez pewien czas to jak zalogujesz się w WarRocku to dostajesz mega fajne bronie. Ja dostałem bodajże Scorpiona i wiele innych ciekawych broni. Spróbuj przypomnieć sobie jaki miałeś login i hasło. Jeżeli Ci przenieśli do Globala konto to teraz musisz się chyba logować emailem (ja miałem tak, a ty to nie wiem). Jeżeli nie pamiętasz hasła to masz tam taką opcję "zapomniałem hasła". Coś w ten deseń. I musisz napisać tam chyba taki wniosek o przypomnienie hasła. Czekasz przez pewien czas i dostajesz odpowiedź.

Na wszelki wypadek skontaktuj się z NEXONEM, jeżeli to nie pomoże. Próbować warto! :)

Opublikowano

Czyli konta są automatycznie przenoszone?

Nie do końca, jeżeli grałeś za G1 to przed migracją do nexona trzeba było zaakceptować przeniesienie konta. Jezeli ktoś tego nie zrobił w wyznaczonym terminie to chyba było to konto odrzucane. 

320551442138510845087.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...