Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paypal Chargeback

unbandatvac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawa wygląda tak, że dostałem false bana na pewnej stronie (w sumie nie tylko ja) kupywałem najpierw mint cardy od innej strony przez paypala aby otrzymać dostęp do strony gdzie dostalem false bana. Czy przywrócą mi pieniądze w takiej sytuacji?

PS: Próbowałem się kontaktować z supportem tej strony aby wyjaśnić sytuację i w sumie zero odpowiedzi dlatego chcę odzyskać hajsik.

76561197963952284.png

Opublikowano

Twój problem się spytać i załatwiać, dowiesz sie wtedy co zrobią. 

Zwykle przy transakcjach gdzie przedmiotem jest zakup usług wirtualnych, waluty np do gier czy kont reklamacje nie są uwzględniane i nie ma możliwości zwrotu zwłaszcza że według regulaminu serwisu masz nielegalnie zakupione konto. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Właściciele strony raczej ci kasy z własnej woli nie oddadzą, ale z Paypalem możesz spróbować.

Załóż spór, opisz problem, może Paypal przyzna ci rację. Odzyskasz też pieniądze jeśli w określonym czasie właściciel strony nie odpowie na spór. Warto spróbować.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...