Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Jak nazywają się te skrypty ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nazywa się gang alert? i dlaczego nie ma go na stronie elobuddy, chyba,że jestem ślepy i nie mogę tego znaleźć ;x , + co to jest prediction? co to w ogóle daje ? i powiecie mi jaki jest najlepszy Evade waszym zdaniem ? żeby np . używało flesha z głową i dobrze unikało skillshoty ? 

@Edit szukam też skryptu który pokazuje u graczy kiedy ma np, flasha, bariery i skille Q,W,E,R czas tego ... Bo wiem ,że było to w PORT AIO i chciałbym to znaleźć jeszcze o ile coś takiego istnieje

Pomogłem daj +++  <3

Opublikowano

Ok dzięki , a jeszcze potrzebuję skryptu który pokazuje skille u enemy jak on sie nazywa ?, chyba,że jest tam gdzieś taka opcja , ;)

#Edit, działa te pokazywanie skilli lecz nie oto mi chodziło dokładnie ;D chodzi mi o skille obok postaci pod paskiem HP, jest coś takiego ?

Pomogłem daj +++  <3

Opublikowano

Ok dzięki , a jeszcze potrzebuję skryptu który pokazuje skille u enemy jak on sie nazywa ?, chyba,że jest tam gdzieś taka opcja , ;)

Jest taka opcja w 1. skrypcie, a 3. jest tylko od tego.

Opublikowano

evadeplus to najwiekszy syf, wchodzi w teamfight probujac unikac skilli

polecam ezevade z port'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...