Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinie - pierwszy flat

fearar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
/* Nie widziałem działu na mpcforum dotyczącego grafiki dlatego też umieściłem ten temat tutaj, chce poznać opinie użytkowników. Pomoże mi to nie popełniać błędów na przyszłość. Jeśli zły dział proszę o przeniesienie ! */

Witam! Niedawno zacząłem swoją przygodę z photoshopem - dokładniej jakieś 2-3 miesiące na poważnie. Niżej do zobaczenia mój pierwszy layout stworzony w flat.

Jedyne błędy, które tutaj zauważyłem to:
- literówki,
- mogłem dodać jakiś cień na logo,
- zwiększyć wysokość niektórych elementów, żeby tekst był centralnie na środku,
- zmniejszyć cień w nagłówkach.

1.png.2a0034cce874b88491f0b5e92dc78d35.p2.png.8ebb9c5fc4af5ae3348fe1f4d6fa9bbb.p

Wyżej wymienione błędy są już w trakcie poprawiania :D
Opublikowano

@Writen więc proszę oceniać całościowo jako layout, nie jako flat. Dopiero teraz widzę błędy i dlaczego nie jest to flat. Dzięki za opinię ;) Font to Anivers

Opublikowano

Cześć,

Bardzo ładny styl Ci wyszedł. Kolorystycznie wypada nieźle, rozmieszczenie elementów na stronie też ładnie.
Znalazłem jedynie parę "-", które mógłbyś, w mojej opinii, poprawić:
→ Na pierwszym widoku 'boxy z koszulkami' zwiększyłbym ich wysokość, aby były mniej kwadratowe. Teraz przypomina mi to te nienaturalnie rozciągnięte obrazki. Kiedy powiększamy jeden bok jedynie.
→ Tekst w logo wypada marnie. Jest strasznie drobny, część kolorem czerwonym po oddaleniu zlewa się
→ Wydaje mi się, że slider i box pod nim są zbyteczne na podstronie produktu, zobacz ile to przewijanai.

Nie zwracając uwagii na powyższe, projekt świetny, wygląda bardzo profesjonalnie. Tak więc powodzenia w doskonaleniu umiejętności, bo potrafisz, co widać na zdjęciach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...