Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak podkręcić procesor AMD E1-6010?

Gol342

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, pomoze mi ktoś podkręcić procka bo nie umiem mam Procka AMD E1-6010 APU with AMD Radeon R2 Graphics 1.35 GHz jest to procesor słaby, lecz działa gta 5 :) i chciałbym go podkręcić pracuje w Laptopie Lenovo B50-45 NIe grzeje się w ogóle bardzo cicho chodzi proszę o pomoc :)

Windows 10 Home ;x

Opublikowano

Kup nowy laptop z lepszym prockiem inaczej się nie da.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

No są suwaki ale to nic nie daje.... Nawet Temperatura nie wzrasta mam 1.35 podkręciłem do 1.75 i gówno ;/ MSi After burner tym podkręcam :makka:

Opublikowano

Nie wiem jak można nie zrozumieć słów NIE DA SIĘ . Może po polsku ci napiszę że to nie jest mozliwe

Opublikowano

Właśnie, pokaz wyniki z CPU-Z bo chyba jako pierwszy na świecie osiągasz to co nie jest możliwe w tej grupie procesorów. 

Opublikowano

To chyba pojęcia o tym nie masz że to energooszczędny  10-15 W procesor z LAPTOPA zwanego notatnikiem w którym nawet flash potrafi się ciąć, taki procesor ciężko przegrzać. 

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Chyba program do edycji grafiki bo jaa widać liczyć tez właściwie nie potrafisz a co dopiero podrobić i przerobić obrazek. 

FAKE jak cholera. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...