Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LegendSky.pl - Zapowiedź

Yale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja znowu nie zachęca, brak screenów czy większego opisu tego co znajdzie sie na servie.

Tak, będę się rozpisywał. Albo lepiej, napiszę książkę na MPC Forum. Na tym to polega. By zachęcić gracza, by sprawdził co jest na serwerze.@Lady_Quarti

Ogólnie, co tu dodać. Patrząc po 5 ostatnich prezentacjach, nie ma nic więcej jak w mojej, oprócz screenów.

test

Opublikowano

Ale ta prezentacja w żaden sposób nie zachęca.
Jeśli nie dokładasz nawet starań do  tego by zrobić ładną prezentację ze screenami i opisem servera to samo świadczy o tym jakie podejście masz też do servera.
Nie licz na to, że po takiej prezentacji wejdzie ci dużo ludzi bo niczym dosłownie nie zachęcasz do servera a 3-4 linijki tekstu tutaj nie wystarczą, kiedy masz tak dużą konkurencja nawet innych servów z innymi trybami. 

Opublikowano

-Prezentacja jest słaba, ale zawsze można dać szanse dla serwera .

-Ja wbije i zobacze serwer osobiście i napisze więcej.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...