Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kwintesencja metina po prostu. Ta prezentacja wygląda jak sklejona z 3 różnych w 1 całość. Nie polecam bo myślę że padnie szybciutko a do tego administracja zatrzymała sie w roku 2011 chyba. 

Opublikowano

Brakuje chyba expowiska po 200 lvl chyba bo co w m1 trzeba dobić 20 lvl'i do maxa? Co do reszty to dalej podkręcacie licznik x10?

korona_kielce_signature_by_bastian07.png

BANDA ŚWIRÓW

Opublikowano

Sety są okropne. Dużo lepiej wygląda ten serwer niż wszystkie te, co są teraz... Chciałbym się cofnąć do 2k10-2k12, wtedy były najlepsze serwery. Teraz to same porażki...

Opublikowano

Ta prezentacja chyba została zrobiona w 15 minut, serio to tak wygląda. Mam pytania do graczy

-Czy jest sporo graczy ?

Czy administracja serwera jest online ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

To jakiś żart?Ta prezentacja niczego nie przedstawia, jak narazie widzę trochę screenów i costam napisane.Nowością jest to że w prezentacji nic nie ma?I te sety fuj już wolę kolorowe zbr 1-66 

Opublikowano

Licznik wskazuje obecnie 320 graczy. Mógłbym prosić jakiś aktualny ss z m1 królestwa ? zobaczyć ile tego jest.

Czy nie jest to dziwne, że zawsze jest równa liczba graczy tz. zawsze z zerem na końcu?

korona_kielce_signature_by_bastian07.png

BANDA ŚWIRÓW

Opublikowano

Bardzo nie estetyczna prezentacja, aż mnie oczy bolą. Szkoda nawet tego syfu tutaj wrzucać.

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

Licznik wskazuje obecnie 320 graczy. Mógłbym prosić jakiś aktualny ss z m1 królestwa ? zobaczyć ile tego jest.

Czy nie jest to dziwne, że zawsze jest równa liczba graczy tz. zawsze z zerem na końcu?

Dlatego jestem ciekaw.

Teraz to nawet nie ma ani kont, ani gildii, a na forum spam boty same :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...