Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zacinki windows 10

robotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Mam problem, zrobiłem już szereg podstawowych testów i nic nie wykazały ze sprzętu. 
Mianowicie potrafi się przyciąć komputer podczas pracy, siedzę na fb i nagle w chrome ciągle komunikat "oczekiwanie na pamięć podręczną" system w tym momencie na nic nie reaguje. przepuszczalny czas zwiechy to 3-10sek. test stress AIDA nic nie dawał nawet udało mi się wcelować w zwiechę, napięcia nie drgnęły, temperatura nie przekracza 55'C na CPU, dysk systemowy przeskanowany HDTune ZERO błędów error scan, benchmark itp., status dysku zielone OK. 
komputer :
FX 8150 (8x3,6Ghz)
DDR3 24GB 
SSD 128gb PLEXTOR
HDD 1TB WD Black
HDD 1TB Seagate 
dwa napędy DVD nagrywarki 
PSU TAGAN o ile pamiętam to 600watowy 
GPU GTX660 
nie mam zielonego co jeszcze sprawdzić, mam wrażenie że stało się to z dnia na dzień, jednak może to tylko złudzenie ;D być może wcześniej nie irytowało mnie to aż tak. aktualizacje automatyczne wyłączone ;D 

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

A kto mówi o formacie, zainstaluj tylko nowy system

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

ustaliłem że zacina się najczęściej na witrynie OLX podczas poszukiwań czegoś ;d 
system zainstaluje wieczorem ;> jedno pytanko jak przez windows 10 zrobię formata będę potrzebował aktywacji ponownej? kwestia legalności ... posiadam nalepkę lecz kodu na niej już nie ma a keyfinder nie wykrywa mi klucza ;/ 

Nieregulaminowa sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...