Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pitbull_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry!

Czyta ktoś z was mangę Bleach i jest jako tako na bieżąco? Bo wiem, że niedługo (w sumie to dzisiaj) ostatni rozdział wychodzi i zastanawiam się czy by sobie całości nie przeczytać. Jednak potrzebuję waszej opinii, bo randomów z neta nie ma sensu pytać, Buki to jest gówno, a nie ktoś z kogo opinią warto się liczyć (kiedyś jakiś film oglądałem, i mówił że Bleacha jak się masowo czyta to jest ok), no a kumpel, który mi to polecał jest niestety niedzielnym mangozjebem (czyta jedynie Bleacha i Fairy Tail), a anime może z 5 na krzyż widział...

60e5f0aba2e40ff74e9b8639738c30aa.jpg

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano
Powiem tak, czytałem bleacha i był średni, aczkolwiek mam sentyment do anime i po prostu je uwielbiam.

Posiadasz dużo wolnego czasu? Śmiało czytaj. Pamiętaj tylko, że to blicz, jeden z pozoru głupi wątek potrafi wlec się przez kilkanaście chapterów.

Trzeba mieć chęci i jaja ze stali żeby nie zdechnąć z nudów. No ale walki są prawie jak w anime, przegadane i dłuuugie, czyli to co prawdziwy fan lubi najbardziej. Polecam!

Tu masz playlistę od chaptera 480, jest to nowy arc zaraz po zakończeniu anime. Manga jest przedstawiona w formie wideo z jakimiś tam drobnymi edycjami/animacjami i soundtrackami.

Sam u SoulMadnessa obejrzałem blisko ~120 chapków. Jestem zadowolony, wygoda i przyjemność z oglądania naprawdę wygrywa wszystko.

Sugeruję też nie zrażać się jakością pierwszych filmików. Z czasem edycja wchodzi na całkiem inny poziom. Cieszy już nie tylko uszy, ale i oczy. :^)

417711489342956987022.png

Opublikowano

Czytałem mangę przez dłuższy czas w tym ostatnim arcu, odpadłem gdzieś z 4 miechy temu(więc prawie na bieżąco xD ) i była mocno nudna i słaba. ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...