Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysylajcie swoje akcje do montage !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Poszukuje osób , które mają dobre akcje z gry league of legends (pentakille , dobre fight , smieszne akcje)

Pisze ponieważ od paru dni zakładam nowy kanał na serwisie Youtube , który będzie poświęcony league of legends i tez csa (lecz o tej grze nie w tym dziale).

Na czym to polega? Jak ma to wyglądać?

Kojarzycie brązowe myśli? Działa to na zasadzie , wyslij nam filmik my go obrobimy i zrobimy filmik.

U mnie będzie działać to tak samo , ale ja nie chce zbijać się z nieudanych akcji , tylko montować w ładny i efektywny sposób montage. Co chce na filmikach? Ładne akcje , pentakille , dobre trade itp , w rogu ekranu zawsze będzie widniał nick osoby , która jest gwiazdą akcji . Taki random montage , gdzie pokazuje piękno gry :) A ze sam nie lubię siebię nagrywać , a kocham montować to wpadłem na pomysł , żeby to stworzyć jeden wielki kanał z waszych akcji . 

Co do śmiesznych filmików to tylko taka alternatywa i nie wiem czy będę takie coś montował , no ale kto wie ... Obecnie tylko tym zajmują się brązowe myśli i całkiem dobrze im to idzie 

Kontakt i socialmedia:

e-mail:[email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript">/* */</script> (tutaj prosze wysyłać nagrania)

YT:https://www.youtube.com/channel/UCg6jq0ZMiTQ2Vr7MmXftaPQ

FB:https://www.facebook.com/Bw-VideoMontage-579467115571271/

Zapraszam do konwersacji 

Pozdrawiam BW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...