Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam ts3 prawie ciągle na nim jest ponad 20 osób. Znajomi znajomych itp. Ts swojego mam od ponad roku ale zawsze ktoś wbił pogadał dostał kanał mi się to podobało :). Ale teraz jest problem z prywatnego zrobił się bardziej publiczny bo ludzie pozapraszali. I jakie śa wymogi na licencję? Słyszałem że trzeba posiadać forum, to prawda?

I nie piszczie mi że mam wysłać użytkowników na innego ts3. A już kiedyś chciałem zrobić swojego ts3 ale nie miałem pomysłu do czego go wykorzystać. A teraz mam kilka projektów więc użytkownicy by byli :).

Opublikowano

Jeżeli nie będziesz wykorzystywał serwera w celach zarobkowych, to możesz ubiegać się o licencje NPL (512 slotów). Kupisz jakiś hosting za 5 zł z panelem DirectAdmin, znajdziesz domenę za 0 zł i możesz postawić forum w oparciu o darmowy skrypt (mybb, php by przemo).

Opublikowano

Niekoniecznie musi być fajna ;)

W aplikacji NPL podajesz nazwę witryny + maila, który jest na niej założony ([email protected]). Dodajesz adres IP VPS, więc wystarczy, że w na serwerze w nazwie dodasz domenę na okres rozpatrzenia aplikacji o licencje.

Opublikowano

Załóż prostą stronę internetową kilka jest do pobrania z naszego działu (Download) potem np. na platformie mybb załóż forum poproś swoich znajomych itp. Aby założyli tam konta i napisali jakieś tematy. Wykup domenę, pamiętaj że musisz posiadać email najlepiej. [email protected] 

Na serwerze nie mogą znajdować się prośby o dotacje, zakupy VIPA itp. 

Życzę powodzenia! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...