Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build]Yi

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zmień na yomumu

Zamiast stattika weź youmuu3142.png

Youmuu? Ogólnie to gram z ghostem i tak, jest sens budowania tego w takim układzie?

Opublikowano

@ref

A co do black cleavera.... Jesli przeciwnicy sa idiotami i nie skladaja armora, to nie lepiej zlozyc cos pod lifesteal, jakis krwiopijec?

Jak juz mowilem, do tego youmuu nie jestem zbytnio przekonany, czy jesli mam ghosta tez sie przyda?

Opublikowano

@ref

A co do black cleavera.... Jesli przeciwnicy sa idiotami i nie skladaja armora, to nie lepiej zlozyc cos pod lifesteal, jakis krwiopijec?

Jak juz mowilem, do tego youmuu nie jestem zbytnio przekonany, czy jesli mam ghosta tez sie przyda?

Lepiej już grać z flashem i Yoummu ze względu na to, że to daje aż 40% attack speedu, co jest świetnym wyborem. Moim zdaniem BC to marnowanie slotu na item, już wygodniej jest grać z IE.

Opublikowano

Moim zdaniem BC to marnowanie slotu na item, już wygodniej jest grać z IE.

Zamiast stattika składam widmowy i mam w pasywie 45% AS, a jak do tego dodam IE to mam więcej na kryta, chociaż w sumie jest sens budowania kryta na yi?Nie lepiej zamiast PD złożyć to yoummu, zamiast IE krwiopijca, czy jest to dobre rozwiązanie, czy lepsze jest to pierwsze?

Opublikowano

Moim zdaniem BC to marnowanie slotu na item, już wygodniej jest grać z IE.

Zamiast stattika składam widmowy i mam w pasywie 45% AS, a jak do tego dodam IE to mam więcej na kryta, chociaż w sumie jest sens budowania kryta na yi?Nie lepiej zamiast PD złożyć to yoummu, zamiast IE krwiopijca, czy jest to dobre rozwiązanie, czy lepsze jest to pierwsze?

Cios krytyczny na Yi to podstawa, a IE zwiększa obrażenia zadawane przez ciosy krytyczne o aż 50%. Statik jest dobry ze względu na swoją pasywke, która zwiększa twój burst, a Phantom Dancer osobiście składam tylko wtedy, kiedy w enemy jest więcej zabójców (np. LB) ze względu na to, że zmniejsza on otrzymywane obrażenia o 12% + red smite do tego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...