Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy tylko ja straciłem skilla po update?

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak można stracić skilla po update? xD Zbuffowali M4ki i Kałacha, a ty mówisz, że skilla straciłeś?

Obstawiam, że nie wiesz jeszcze jak to wygląda:

- załóżmy, że masz pattern recoila.. no i masz AK-47 z 30 kulkami.

Jak było kiedyś:

- strzelasz, strzelasz np. 15 kulek full auto i robisz reload

- pattern wraca do początku

Jak jest teraz:

- strzelasz, strzelasz, np. 15 kulek full auto i robisz reload

- pattern nie wraca do początku tylko startuje od patternu 15 kulki

- pattern się zresetuje jeśli po przeładowaniu zrobić szybką zmianę broni (qq albo q jak masz bind)

W dodatku im mniej kulek wystrzelisz tym szybciej odrzut się zeruje, więc teraz tapowanie i bursty po 2-4 kulki są OP. A ogólnie pierwsze 5 jest celniejsze niż było.

Ten update powoduje, że ludzie, którzy faktycznie mają skilla mogą się wykazać, a ziomki z pray4spray mają większą lipę, bo fullauto jest bardziej niecelne.

Wniosek: nie byłeś i nie jesteś skillowym graczem.

Opublikowano

haha kiedyś na dm staty po 50 na 13  650 pkt+ a teraz nawet 250 nie moge nabić przez 10 min

Koleś, ale to że raz, czy dwa ci się udało to nie znaczy, że to twoja forma. Wszystko zależy też od tego jakich graczy spotkasz. Ten update lekko utrudnił życie ludziom, którzy robili tzw pray4spray i teraz bardziej widoczni są ci gracze z prawdziwym skillem.

Opublikowano

czyli gracze, którzy grali głównie only spray nie są skillowymi graczami? lol

jak zaczynałem grę to postawiłem na spraya i praktycznie każdego fraga w ten sposób zdobywałem, mimo iż aimowo też jestem mocny. O updacie się nie wypowiem, wrócę z wakacji to zobaczę, czy przez niego ucierpie :v

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...